Cestujete často s obleky, které se prostě nesmí zmačkat? S taškou Rollor budete jako ze škatulky

Cestujete často s obleky, které se prostě nesmí zmačkat? S taškou Rollor budete jako ze škatulky

23. srpna 2017,

Pracovní cesty, schůzky s klienty i přeprava za příjemnějším cílem připravují i ostříleným mužům mnohá úskalí. Především není snadné vypadat po namáhavé cestě neustále reprezentativně a nezřídka se stává, že i kvalitní oblek z nemačkavého materiálu utrpí určité škody. Pomůže speciální taška na oděvy.

Cestování s oblekem

Že je naprostý nesmysl nastoupit do dopravního prostředku s drahým oblekem visícím jen tak na ramínku, to ví zřejmě každý. Složit jej do kufříku se sice může jevit jako lepší nápad, přesto se pak často musíte potýkat s drobným zmačkáním nebo nevzhlednými sklady. Nejlepším způsobem převážení nažehlených obleků byl až doposud ochranný obal, jejž lze v případě nutnosti přeložit nebo zavěsit. Ani ten však neochrání oblek na 100 % a neřeší cestu letadlem. Nyní ovšem na český trh přichází horká novinka: speciální cestovní taška na oděvy značky Rollor!

Bezpečně srolujte jakýkoliv kousek oděvu a můžete jít

Ač se to může zdát neuvěřitelné, revoluční cestovní taška udrží vaše cenné oděvy zcela bez ohybů. Uložíte je zkrátka na určené místo, tašku srolujete a veškeré oblečení pod a mezi svislými ráfky bude bez známky pomačkání. Výrobce tašky ROLLOR® Essential nabízí na svých stránkách řadu instruktážních videí, která vás nenechají na pochybách, že tento praktický cestovní doplněk skutečně funguje a podrobně vysvětlí, jak tašku správně používat. Po srolování taška působí jako elegantní kufřík nezvyklého tvaru a elegantně doplní vaši image. Váží méně než samotný oblek a snadno ji uložíte i do zavazadla, zbude-li vám místo.

Bonusové body pro praktickou tašku

Patentovaná cestovní taška ROLLOR® Essential se může pochlubit stylovým holandským designem, dlouhou životností a odolností materiálu. Až jednoho dne přece doslouží, můžete ji ekologicky recyklovat, splňuje tedy veškeré nároky na moderní produkt, který nepoškozuje životní prostředí. Vaše drahé obleky uchrání nejen před zmačkáním, ale také před nepřízní počasí. Při přepravě tak nevznikají skutečně žádné škody. Sledujte stránky výrobce pro zaváděcí akci, v jejímž rámci můžete cestovního pomocníka získat mimořádně výhodně.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu