Zpátky do školy? Jedině v botách od Bati a se soutěží „Obuj se do toho"!

Zpátky do školy? Jedině v botách od Bati a se soutěží „Obuj se do toho"!

30. srpna 2017, Baťa, boty, obuv, škola, soutěž, Facebook

Sponzorované odkazy

Značka Baťa přináší kolekci Street Fashion, která je ideální na období konce letních prázdnin a návratu do školy. Nadčasový street style je určen pro ty, kteří ocení inspiraci, zábavu, pestrost a kvalitu. Značka Baťa zároveň s novou kolekcí vyhlásila facebookovou soutěž #BATASELFEET o nejlepší Selfeet roku.

Mladistvá obuv je stále více populární – je dobře kombinovatelná a jednoduše podtrhne každodenní outfit do školy a kamkoliv jinam.

„Nová kolekce je pro mladé lidi nejen věkem, ale i duchem. Tenisky jsou doplněné o zajímavé detaily jako je třeba mašle, zlatý nebo stříbrný pásek nebo nečekaná kombinace barev. Každý si tak může vybrat to, co mu nejlépe sedí“, říká Kateřina Kaňová, Brand manažerka společnosti Baťa.

Dívky a dámy obujte se (do toho)!

Sportovní, praktická a zároveň romantická je dámská obuv z této kolekce. Kombinuje barevné odstíny bílé, šedé, světle růžové nebo černé s trendy sametem v neobvyklých barvách jako je rubínová nebo smaragdově zelená. Netradiční materiál a rafinované detaily dodávají obuvi podzimní nádech a zároveň nadčasovost a neotřelost.

Kolekce byla navržena pro dívky, které aktivně sledují trendy a zároveň hledají vlastní osobitý styl. Kvůli běhání po městě se chtějí ve své obuvi cítit pohodlně a prakticky, ale i podtrhnout svou ženskou stránku. Stejně jako u dámské, tak i u pánské kolekce platí jednoduché pravidlo – pohodlí, nadčasovost a mladistvý styl.

Kluci, mladíci a pánové: do ulic!

Pánská kolekce přináší klasickou městskou sportovní obuv v podobě nízkých nebo kotníkových tenisek. Barevná škála obuvi se nese v tlumených odstínech tmavě modré, šedé, hořčicové a tradiční bílé barvy. Díky tomu vznikají jednoduché, avšak netradiční, detaily. Jejich nositelé ocení styl sportovních tenisek v novém pojetí a materiálech.

Pozor: Facebook soutěž!

S novou kolekcí přichází i nová facebooková soutěž #BATASELFEET – OBUJ SE DO TOHO o 20 foťáků INSTAX MINI 9! Lidé mohou postovat fotky se svými botami od Bati, které mohou nafotit buď přímo na prodejnách Baťa po celé České republice i na Slovensku, nebo na jiném zajímavém místě. Soutěž trvá do 19. září 2017. Vzniklé fotky stačí sdílet na sociálních sítích s hashtagem #BATASELFEET. Vyhraje fotka, která získá nejvíce liků. Fotografie je potřeba nahrát do soutěžní aplikace na facebookovém profilu Baťa. Vyhrává 20 fotografií, které získají nejvíce liků.

Společnost BAŤA, akciová společnost se řadí mezi významné české firmy s dlouholetou tradicí. Její úspěch je v České republice i ve světě spojovaný zejména s výrobou a prodejem obuvi. Baťa, jehož síť tvoří v současnosti sedm desítek prodejen, patří mezi největší české prodejce obuvi. Mnoho prodejen, které jsou součástí Baťa maloobchodní sítě, byly baťovskými obchody již ve 20. a 30. letech. Mnohé z nich prošly nebo aktuálně procházejí rozsáhlými rekonstrukcemi a modernizacemi, neboť cílem společnosti Baťa je vybudovat pro své zákazníky prvotřídní pohodlí moderního designu, které se týká jak uspořádání prodejen, tak i poskytovaní kvalitních služeb.

Zdroj foto: Baťa

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu