Dámy pozor! Tenhle bonbónek Nike z kolekce Air Max 67  pro podzim 2017 musíte mít!

Dámy pozor! Tenhle bonbónek Nike z kolekce Air Max 67 pro podzim 2017 musíte mít!

4. září 2017, Nike Air Max 27, kolekce pro podzim 2017, Swarovski krystaly, limotvaná edice dámských bot

Sponzorované odkazy

Dvacet let od svého debutu je to tu! Ptáte se co? Na scéně se znovu objevuje model Nike Air Max 97 a parádní barevná kolekce pro podzim 2017. Ovšem bonbónkem kolekce je exkluzívní spolupráce se značkou Swarovski a unikátní model Air Max 97 Swarovski s tkaninou Crystal Fabric.

Jeden pár Nike Air Max 97 ve velikosti 7 má na svém svršku přibližně 55,960 krystalů. Ale protože se jedná o exkluzivní spolupráci, je kolekce Nike Air Max 97 Swarovski li­mitovaná. A dosáhne na ni jen na 2 100 šťastlivců po celém světě.

Přesně před dvaceti lety Nike představil stříbrné boty Air Max 97, které byly inspirovány průmyslovou úpravou horských kol. Od té doby se tento model stal velmi populárním, nejen pro svůj design, ale i díky pohodlí, které poskytuje. Nyní však designéři přišli s něčím ojedinělým – super sporty botky povýšili o level – vyzdobili je neřezanými krystalky Swarovski, které podtrhly zářivý a originální vzhled tohoto modelu.

Celý nápad se zrodil při cestě týmu Nike do společnosti Swarovski ve Wattensu v Rakousku, kde se dozvěděli mnoho o historii a vývoji výrobků Swarovski (mezi ně patří šperky a hodinky, oblečení, tkaniny, výzdoba interiérů či automobilů). Skupinu vývojářů z NikeWomen nadchla zejména tkanina Crystal Fabric. Tento materiál obsahuje přibližně 1.7 milionů krystalů na jeden metr čtvereční.

„Byl to velmi vzrušující projekt z hlediska materiální inovace,” říká Marie Crowová, ředitelka materiálového designu pro NikeWomen. „Nejvíce nás nadchla látka Crystal Fabric pro svůj úžasný lesk a trvanlivost, proto jsme se rozhodli ji použít na ikonické Air Max 97.”

Swarovski Crystal Fabric je na botě připevněna pomocí tepelného roztažení bez jakéhokoliv prošití a v takovém rozmístění, aby se při pohybu světlo lámalo a bylo docíleno maximálního jasu a třpytu. Jeden pár Nike Air Max 97 má na svém svršku přibližně přes 50, 900 krystalů. Na jaře byly představeny boty v černé barvě, nyní tedy přichází novinka v barvě stříbrné. Tento jedinečný design Air Max 97 je příkladem toho, jak se dynamický tvar obuvi propojí s lehkostí a elegancí.

Je to vůbec poprvé, kdy vývojáři Nike spojili drahocenný materiál s obuví Air Max 97. „Je nám ctí být součástí této kreativní spolupráce s Nike,“ říká výkonný člen společnosti Swarovski, Markus Langes-Swarovski.

A nyní to hlavní: Nike Air Max 97 Swarovski bude k mání celosvětově, a to od 7. září 2017 ve všech dámských velikostech v počtu 2100 kusů. Těšíte se na ně?

Zdroj foto: Nike

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, módní peklo, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu