Showroom Petra Balvínová je nyní Tiqe concept store

Showroom Petra Balvínová je nyní Tiqe concept store

10. září 2017, Showroom, Petra Balvínová, Tiqe concept store

Sponzorované odkazy

Showroom a ateliér české návrhářky Petry Balvínové v Benediktské ulici v Praze, ve kterém navrhuje, šije a prodává svoje módní kolekce, mění svůj koncept. Vedle autorských modelů značky TIQE, budou k mání přírodní bio kosmetika a módní doplňky.

„Na jednom natáčení jsem dostala dárkovou tašku s bio kosmetiku Inlight, do které jsem se hned zamilovala. Chtěla jsem se o tak skvělou věc podělit se svými zákaznicemi a napadlo mne, že bych kosmetiku prodávala u sebe v showroomu spolu s mými oblíbenými doplňky, jako jsou sluneční brýle aktuálních kolekcí Fendi nebo kabelky mladých designérek PBG,” říká Petra Balvínová. „Kosmetika Inlight je nejčistší prémiovou bio značkou na trhu, je zcela bez chemie a vyznačuje se mimořádnými účinky, proto jsem ráda, že si ji u mě moje zákaznice mohou nejenom vyzkoušet, ale také zakoupit,” dodává návrhářka.

Produkty Inlight jsou ručně vyráběny v anglickém Cornwallu lékařem, homeopatem a bylinkářem MUDr. Marianem Spieziou kombinací postupů tradiční alchymie a moderní vědy. Čistě přírodní základ z léčivých bylin, vzácných olejů a vonných esencí činí z voňavých bio balzámů a olejů skvělé pomocníky pro obnovu pleti, v boji proti vráskám, pigmentovým skvrnám, akné a dalším kožním problémům. Kosmetika Inlight je v souladu s homeopatickou léčbou, je zcela bez chemických látek z ropy, bez genetické modifikace a konzervačních lá­tek.

Prodejní část showroomu v centru Prahy, ve kterém návrhářka již 8 let působí, prošla kompletní přestavbou s cílem vytvořit vzdušný a hlavně variabilní prostor. „Přizvala jsem na pomoc skvělého architekta Adama Turečka, který udělal návrh. Podle toho jsme nechali na zakázku vyrobit sérii skříněk a stojany na oblečení. Vše jsme ladili do bílých odstínů,” doplňuje designérka.

Vizí do budoucna je využití concept storu také jako místa pro pořádání speciálních akcí, kde budou prezentovány novinky v oblasti evropského i českého designu, jež rozšíří stálou nabídku. Tak, jak jsou klientky zvyklé, i nadále bude v obchodě možné zakoupit jak hotové modely TIQE, které jsou následně upravovány dané ženě na míru, tak si vybraný model nechat ušít na zakázku. Do konce roku chce návrhářka spustit také e-shop s nabídkou concept storu.

Zdroj foto: TIQE

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní kabelky, módní značky a návrháři, sluneční brýle a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu