Robert Starý pošesté finalistou světové kadeřnické soutěže

Robert Starý pošesté finalistou světové kadeřnické soutěže

31. srpna 2017, Robert Starý, pošesté finalistou, AIPP, kadeřník, styling, vlasy, trendy

Sponzorované odkazy

Robert Starý letos opět obhájil svou pozici na světové kadeřnické špičce a se svou pánskou kolekcí účesů SURFACE se stal jedním z finalistů nejprestižnější světové kadeřnické soutěže – AIPP (Světové asociace odborného tisku). O celkovém vítězi bude mezinárodní porota rozhodovat v průběhu září.

Kadeřnickou fotografickou a prezentační soutěž organizuje Mezinárodní asociace profesionálních kadeřnických magazínů (International Professional Hairdressing Magazines Association). Hodnoceny nejsou jen samotné účesy, ale i celkové umělecké pojetí kampaní.

Robert Starý svou letošní pánskou kolekci SURFACE umístil do bazénu. Vodní hladina dotváří pojetí kampaně, kde kontrastuje světlo a tma, suché s mokrým, mužský a ženský princip, to, co je vidět, a co se skrývá pod povrchem…

Salón Robert Starý existuje od 1. prosince 2008. Prioritou všech zaměstnanců je individuální přístup k zákazníkovi. Hlavním cílem není vytvořit pouze nový účes, který by byl módním trendem, ale zapojit také životní styl, rysy tváře, typ vlasů klienta a v neposlední řadě i jeho přání. Práce celého týmu je oceňována nejen množstvím spokojených zákazníků, ale také v rámci nominací a ocenění na předních kadeřnických soutěžích v ČR i v zahraničí (v mezinárodní soutěži AIPP Paris již 5 nominací v top desítce, a v rámci Czech & Slovak Hairdressing Awards celkem 34 nominací a 10 vítězství).

Robert Starý se vedle každodenní kadeřnické práce věnuje především trenérské a školitelské činnosti. Zároveň několikrát do roka vytváří vlastní kolekce, spolupůsobí na módních přehlídkách a fotografování pro módní návrháře v České republice i v zahraničí. V rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend působí jako koordinátor týmu kadeřníků. V letech 2007 a 2008 pracoval pro značku TIGI, kde byl jejím ambasadorem. Od května 2014 je hlavním školitelem značky KEVIN.MURPHY pro ČR a SR.

  • Hair Design: Robert Starý
  • Foto: Petr Jandera
  • Make-up: Hristina Georgievska
  • Styling: Mirka Kohutiarova
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii líčení a make up, módní peklo, ostatní, ostatní a vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu