Sportujte stylově: s Tezenis!

Sportujte stylově: s Tezenis!

12. září 2017, Tezenis, styl, sport, athleisure, posilovna, relax, odpočinek, kolekce sportovního oblečení, podzim/zima 2017-18

Sponzorované odkazy

Podzim se zakrátko přihlásí o své slovo a sluníčka bude pozvolna ubývat. Na podzimní depresi existuje jednoduchý lék – rozhýbat tělo. Jděte vstříc podzimu v nové podzimní kolekci od Tezenis. Bude vás inspirovat k cvičení!

Tezenis

Mezinárodní značka prádla má svůj původ v Itálii, kde má 300 prodejen a dalších 100 v ostatních zemích. Není se čemu divit, protože Tezenis je proslulá kvalitním spodním prádlem, domácím oblečením a pyžamy pro ženy, muže a děti. Nakupování v Tezenis je opravdovým zážitkem. Prodejny jsou stylizovány v příjemném duchu a pro naladění té správné atmosféry je nakupování zpestřené aktuálními hudebními peckami.

Značka Tezenis představuje novou kolekci podzimního oblečení pro sport a volný čas, která vás bude inspirovat ke cvičení.Značka Tezenis představuje novou kolekci podzimního oblečení pro sport a volný čas, která vás bude inspirovat ke cvičení.

Podzimní kolekce

Tezenis uvádí novou kolekci plnou zbrusu trendových kousků ve stylu athleisure, které se hodí jak do posilovny, tak pro každodenní relax v pohodlí domova.

Nová kolekce Tezenis pro nadcházející sezónu je synonymem energie a pozitivní nálady z barevného podzimu.Nová kolekce Tezenis pro nadcházející sezónu je synonymem energie a pozitivní nálady z barevného podzimu.

Sportovní kousky z nové kolekce jsou poseté pestrobarevnými vzory v pastelových odstínech růžové, které propůjčují kolekci ženský akcent. Vyrobeny jsou z černé a šedé kvalitní látky určené pro maximální pohodlí. Právě tahle kombinace vás nabije energií a působí preventivně proti případné podzimní depresi.

Již žádné výmluvy – s touto kolekcí budete mít vždy co na sebe – při cvičení, sportu nebo i jen tak na ven.Již žádné výmluvy – s touto kolekcí budete mít vždy co na sebe – při cvičení, sportu nebo i jen tak na ven.

V kolekci Tezenis naleznete sportovní podprsenky, které jsou tak pohodlné, že jsou nositelné i pod běžné oblečení. Sportovní podprsenku můžete využít jako top či prostě spodní prádlo, které můžete ozvláštnit průhledným tričkem – tato kombinace je velkým hitem. Ve sportovně-městském šatníku dále nesmí žádné ženě chybět ani sportovní body. Je ideální volbou, protože krásně zvýrazní partie, které by neměly zůstat skryté. Kolekce obsahuje prostě vše, co potřebujete ke cvičení i na domácí lenošení – mikiny, spodní trika, legíny i tepláky, ale také šaty.

Krásná a sebevědomá na každém kroku.Krásná a sebevědomá na každém kroku.

Kolekce je v prodeji v maloobchodní síti Tezenis a online na stránkách tezenis.com od srpna letošního roku.

Foto: Tezenis

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, módní peklo, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu