Pětka od Biosophy

Pětka od Biosophy

28. září 2017, kolekce, pět přírodních parfémů, biosophy, Abel, Abel „Vita Odor“, COBALT AMBER? GOLDEN NEROLI, RED SANTAL, WHITE VETIVER

Sponzorované odkazy

Biosophy představuje exkluzivní kolekci unisex přírodních parfémů, které provoní nadcházející podzim. Dodá šmrnc jakémukoliv outfitu a přiláká pozornost okolí.

Biosophy

Biosophy je jedinečným pražským obchodem, který jede na vlnách organiky a bio. Biosophy je výjimečná svým principem beauty concept store, který přináší unikátní propojení bio filozofie v oblasti prodeje kosmetiky a kosmetické péče. V sortimentu této firmy naleznete luxusní značky jako jsou: 100 % Pure, Abel Odor, BeautySoClean, Couleur Caramel, Fra Lippo Lippie, Ilia Beauty, John Masters Organics, Juice Beaty, Nobilis Tilia, Real Techniques, Sienna Byron Bay, So´BiO étic. Biosophy se zaručuje, že žádná ze značek kterou nabízí, není testovaná na zvířatech.

To nejlepší z přírodní kosmetiky na jednom místě? Jedině v Biosophy.To nejlepší z přírodní kosmetiky na jednom místě? Jedině v Biosophy.

Provoněný Abel Odor

Abel Odor představuje kolekci pěti unisex vůní, za kterými stojí Novozélanďanka a bývalá vinařka – Frances Shoemack a uznávaný mistr parfumér Isaac Sinclair. Díky jejich vzájemné spolupráci vznikla s láskou tvořená kolekce pěti parfémů Abel „Vita Odor“. Parfémy byly vyrobeny v souladu s fair trade zemědělstvím. Nejsou testovány na zvířatech a jsou ze zcela přírodních ingrediencí s nulovými živočišnými složkami.

Exkluzivní kolekce pěti přírodních parfémů Abel v Biosophy.Exkluzivní kolekce pěti přírodních parfémů Abel v Biosophy.

Kolekce parfémů Abel

Voňavá kolekce Vita Odor se skládá z pěti vůní:

Vůně Abel se uvolňuje po celý den.Vůně Abel se uvolňuje po celý den.
  • Cobalt Amber – smyslné a elegantní parfémové vody, která se hodí pro člověka sofistikovaného. Jako mávnutím kouzelného proutku vás zavede do orientu díky ingredienci růžového pepře a jalovcové bobule.
  • Grey Labdanum – parfémová voda s chladnou vůní grapefruitu a fialky je rovněž orientální vůní. Zajímavý prvek je přidané labdanum, v němž se pojí kadidlo a šedý jantar v harmonii duše.
  • Golden Neroli – parfémová voda s lahodnou ovocně-květinovou vůní na podkladě neroli a matcha čaje, jejichž vůně postupně přechází v srdce z jasmínu a ylang ylang. Třešničkou na dortu je ohromující vůně santalového dřeva, který uzavírá voňavý kruh.
  • Red Santal – parfémová voda s hřejivou, dřevitou kořeněnou vůní hřebíčku a pepře se na kůži přemění ve svěží vůni kalábrijského bergamotu. Tato vůně se vyznačuje hřejivostí a elegancí santalového dřeva.
  • White Vetiver – pátou vůní je parfémová voda plná svěžesti a dřevité vůně. White Vetiver je osvěžující vůní limetky, máty a bergamotu, která postupně přechází v zemitý základ připomínající karamelizované sušené dřevo.
Krása výjimečné vůně obohatí každodenní život člověka.Krása výjimečné vůně obohatí každodenní život člověka.

Kolekci 5 luxusní vůní, které nádherně voní, exkluzivně zakoupíte v kamenném obchodě v pražském Karlíně a v e-shopu. Jsou dostupné ve dvou velikostech – 50 ml za 2 590 Kč a menší balení 15 ml za 1 190 Kč.

Parfémy Abel – ta nejkrásnější vůně pro vás i vašeho miláčka.Parfémy Abel – ta nejkrásnější vůně pro vás i vašeho miláčka.

Foto: Bisophy

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii ostatní, ostatní a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu