Originální a sexy chlupaté kabelky

Originální a sexy chlupaté kabelky

31. ledna 2011, kabelka, chlupatá kabelka, trend, psaníčka, leopardí vzor

Sponzorované odkazy

Stejně jako se mění trendy v šatech, kabátech nebo botách, objevují se novinky i v kabelkách. A to je zřejmě důvod, proč jich my ženy pořád nemáme ve skříni dost. Trendy kousek, který by neměl ve vaší sbírce chybět, je chlupatá kabelka. Jen těžko seženete něco jemnějšího, roztomilejšího a hebčího, do čeho uložíte všechny nezbytné věci. Chlupatá kabelka vám navíc dodá velkou porci stylu a originality. Tvarů a barev je dost a dost, záleží jen na vaší odvaze.

Klasické a elegantní

Jak všichni dobře víme, méně někdy znamená více. Pokud si tedy nejste s kombinováním chlupaté kabelky úplně jistá a vaším cílem je elegantní look, zvolte kabelku, která je kožichem pouze lemovaná. Bude vypadat dobře s téměř jakýmkoliv kabátem a kozačkami.

Dva trendy v jednom

Že je kožešina letošním trendem číslo jedna je asi jasné. Dalším velkým trendem podzimu a zimy je i leopardí vzor. Nabízí se tedy velmi stylová kombinace chlupaté kabelky s tímto zvířecím potiskem. Doporučuji ji zkombinovat s jednobarevným kabátem a neutrálními doplňky, protože tato kabelka se stane nejvýraznějším prvkem celého outfitu a s čímkoliv jiným by se mohla tlouct. Rozhodně se ale není čeho bát – leopardí vzor vám vykouzlí dokonalý a stylový outfit hodný opravdových fashionistů.

S kožešinou na ples

Pokud jste ráda středem pozornosti a nebojíte se ohromovat okolí originálními kousky, jsou tu pro vás chlupatá psaníčka, se kterými se směle můžete vydat na ples nebo jinou párty. Výhodou je, že je rozhodně nebude držet v ruce každá druhá slečna nebo paní kterou potkáte a navíc vypadají psaníčka s kožešinou proklatě sexy.

I když může tento trend působit na první pohled trochu extravagantně, dokáže vytvořit i elegantní a velmi ženský vzhled. Záleží jenom na vás, jak si s chlupatými kabelkami pora­díte. Inspiraci můžete hledat například na módních molech, jelikož tyto kabelky dominovali na mnoha přehlídkách předních návrhářů. Zima bude ještě dlouhá a proto se vyplatí si tento kousek pořídit – budete s ním nezapomenutelná.

Zdroj: www.polyvore.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu