Jak si užít podzim? S Antiplano od Tinycottons!

Jak si užít podzim? S Antiplano od Tinycottons!

22. září 2017, podzimní kolekce Antiplano, značka Tinycottons, stylový podzim, bavlněný podzim

Sponzorované odkazy

Podzim se hlásí! A společně s ním i babí léto ve stylu nové kolekce Antiplano od Tinycottons. Bude víc než barevná!

Tinycottons

Za vznikem dětské značky hledejme temperamentní španělskou krev. Tinycottons vznikla pod taktovkou dvou Španělů Barba Bruna a Gerarda Lazcana v prosinci roku 2012. Dobří kamarádi vdechli značce krásu a radost z kvalitních, krásných a nezapomenutelných kousků a dostali se brzo do podvědomí lidí nejenom v rodném Španělsku. Nerozlučná dvojice se rozhodla vytvořit výjimečné oblečení pro děti, které se skloubí elegance a styl s pohodlností a kvalitou.

Jednotlivé trendy kousky značky Tinycottons se mohou pyšnit zcela ekologickým procesem výroby na bázi fair trade a ochrany životního prostředí za použití vysoce kvalitních materiálů. Španělská móda je typická svoji pestrobarevností, proto i Tinycottons poznáte už zdálky – odvážné barevné kombinace a neotřelé potisky prozáří každičký den.

nová kolekce Antiplano od Tinycottonsnová kolekce Antiplano od Tinycottons

Tinycottons není jen obyčejnou konfekční značkou, jedná se o produkty s dlouhou životností, které si děti hned oblíbí. Kvalita je to nejdůležitější, na čemž značka a její tvůrci staví. Ve výrobě samotných kousků se preferuje spolupráce s dodavateli té nejlepší bavlny, přičemž nejvíce použitých materiálů je recyklovatelných. Motem značky je, aby se každý zákazník cítil být součástí rodiny Tinycottons a byl jejím pyšným nositelem.

Proces výroby produktů značky Cottons probíhá ve španělské metropoli Barceloně. Ta je kosmopolitním centrem plným kultury, umění, zatravněných ploch, parků a malých a větších společností, ze kterých tvůrci čerpají inspiraci pro tvorbu.Proces výroby produktů značky Cottons probíhá ve španělské metropoli Barceloně. Ta je kosmopolitním centrem plným kultury, umění, zatravněných ploch, parků a malých a větších společností, ze kterých tvůrci čerpají inspiraci pro tvorbu.

Antiplano

Každou sezónu Tinycottons představí nový příběh, v němž posílá silně emotivní zprávu všem malým kamarádům: Je důležité dát smysl každému kousku z nové kolekce, nosit s radostí každičký kousek, protože každý je výjimečný – speciální barevné motivy, ten nejjemnější materiál a speciální způsob výroby. Nejinak je tomu i tuto sezónu – Tinycottons představuje podzimní kolekci Antiplano.

Stylová a odvážná kolekce. Se silným obrazem a příběhem, do kterého se děti zapojují, něco se naučí a zamilují si své oblečení. Oblečení, které si navždy zapamatují.Stylová a odvážná kolekce. Se silným obrazem a příběhem, do kterého se děti zapojují, něco se naučí a zamilují si své oblečení. Oblečení, které si navždy zapamatují.

Inspirací pro podzimní kolekci Antiplano byly slavné vysoké pláně a jejich rozmanitá krása, divoká zvířata a především lidový folklór a mýty opředená krajina Španělska. V celé kolekci se promítá okouzlení z pestrobarevných řemesel a místních tradic – netradiční vzory, detaily a tkaniny – to vše je nové Antiplano.

„Knihy a cestování jsou také součástí naší tvorby. Rýsujeme, malujeme, stříháme a lepíme, jak jen můžeme. Zkoušíme myslet svobodně jako děti. Nemít tak vážný postoj k životu, být odvážní a sami sebou, užívat si života“, říkají tvůrci o své značce.

V nové kolekci vybírejte z roztomilých čepic, šálů, overalů, svetrů, kalhot, ale také šatů či plavek s buldočky, které holčičky využijí po dobu chladného počasí v krytém bazénu. Své využití však najdou i příští letní sezónu, protože jsou opravdu roztomilé.

Slušivá barevná čepice s geometrickým vzorem a zelenou bambulkou. K dostání také v tmavě zelené, tmavě modré, světle modré a béžové. Koupíte ji za 990 Kč. Vpravo světle modrá čepička se zeleným vzorem mřížek a hnědým lemováním se šňůrkou na zavazování za 870 Kč.

Pohodlné béžové legíny s motivem lam ve třech velikostech za 840 Kč a sytě modrý celopropínací svetřík na zapínání s roztomilým designem lam za 2 490 Kč zahřeje nejenom na těle.

Jednodílné roztomilé plavky pro holčičky s krásným potiskem buldočka. Kromě zábavného designu oceníte i fakt, že jsou vyrobené z materiálu, který chrání citlivou dětskou pokožku proti škodlivému UV záření. Plavky jsou plně podšité a nyní je koupíte ve slevě za 790 Kč.

Antiplano pro malé objevitele.Antiplano pro malé objevitele.

Líbí se vám nová kolekce? Exkluzivně ji koupíte v kamenných obchodech: NILAstore, Korunní 91, Praha-Vinohrady a NILAkids, Korunní 76, Praha-Vinohrady, a také na webových stránkách NILA.cz.

Foto: Tinycottons.com, Nila.cz

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky, módní peklo, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu