Ruby Rose a kolekce Nike Tech Pack

Ruby Rose a kolekce Nike Tech Pack

2. října 2017, podzim, kolekce, Nike Tech Pack 2017, sporty kousky, dámská móda, pánská móda, dámské oblečení, pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Podzimní bonbónek od značky Nike je na scéně! A trendy kolekci Tech Pack neprezentuje nikdo menší, než Ruby Rose, modelka a herečka. Kolekce obsahuje unikátní dámské sporty kousky i klasiku Windrunner.

Sporty linie Tech Pack vznikla již v roce 2013, přičemž každoročně přichází s něčím novým. Letošní podzim není vyjímkou. A tak nyní máte šanci mrknout na podzimní kolekci, kterou pro vás oblékla známá modelka, herečka a také aktivistka za rovnost pohlaví, Ruby Rose.

Materiál Tech Pack byl navržen pro komfortní pocit za chladných podzimních rán i během ještě teplého odpoledne, nebo za deštivého večera. Kolekce je vyrobena z nového materiálu, který designéři Nike nabízí příjemnou prodyšnost a zároveň hřejivou izolaci a voděodolnost v pružném materiálu, který nejen skvěle vypadá, ale skvěle se i nosí.

Kolekce Nike Tech Pack 2017 je de facto inovace na téma kolekce Nike Tech Fleece, která je kombinací Nike Tech Knit a Nike Aeroloft. V kolekci se představí kromě pánských stylů také dva unikátní kusy z dámské řady.

Nike Tech Fleece Destroyer

Kousek s příznakem legendárních bund Nike, které se opět nyní vrací na scénu. Jsou ušité z flísu, který je velmi pohodlný, navíc příjemně měkký, lehký, ale také hřejivý. Nové provedení pro podzim 2017 je navrženo v tlumených barvách, které se skvěle kombinují.

Nike Tech Fleece Repel Jacket

Druhým prima dámským i pánským kouskem je Nike Tech Fleece Repel Jacket, což je designová bunda s vysokým límcem a vrstveným oboustranným rukávem, který má na svém konci otvor pro palec, takže zároveň slouží i jako návlek, díky němuž se rukáv neohrnuje ani neroluje a zůstává na svém místě. Bunda navíc disponuje praktickým duálním systémem dvojitých kapes pro uložení drobností, a také samostatnými kapsami pro ruce. Nike Tech Fleece Repel Jacket v dámské i pánské variantě dorazí do Evropy 1. října 2017.

Ale to není vše, v kolekci Nike Tech Pack 2017 jsou i další trendy a praktické šik kousky. Kompletní nabídka je k mání na Nike.com a u vybraných prodejců.

Zdroj foto: Nike

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu