Víte, co frčí? Humanic vám napoví!

Víte, co frčí? Humanic vám napoví!

10. října 2017, aktuální trendy, HUMANIC, podzim/zima 2017/2018, lookbook, dámská kolekce, pánská kolekce, Urban Poetry, vintage styl, elegance

Sponzorované odkazy

Hvězda podzimní sezóny: Pestrobarevná kolekce Humanic pro podzim a zimu 2017/2018. V čem je odlišná?

Nová sezóna si žádá nový pár botek, a proto vám spěcháme na pomoc s inspirací. Tentokrát je to nová kolekce Humanic, která exkluzivně uvádí modely dámské a pánské obuvi. Mottem nadcházející sezóny je městský styl Urban Poetry, který nejlépe vystihuje kombinace sexy stylu se špetkou vintage, šarmem jemné elegance promíchané s dávkou eklekticismu a popem promixovaným s postmodernou. Botky jsou zábavné, nabízejí množství kombinací a možná si pořídíte páry dva!

Nová kolekce Humanic je letos souborem dámských kolekcí Sparkling Stretch!, Overkness, Buckles & Studs, Romantic Opulence, Romantic Opulence, Decorated Sneakers, Vintage Vibes nebo Fake Fur, Comfort Zone, Color Code: Glitter, a pánskou kolekcí Sleek City a City Hike.

Aktuální trendy Humanic pro období podzim/zima 2017/2018.Aktuální trendy Humanic pro období podzim/zima 2017/2018.

Women Sparkling Stretch!

Hlavním lákadlem kolekce Sparkling Streetch! Jsou elegantní lodičky a polokozačky na vysokém podpatku ve stylu třpytivých osmdesátých let, ve kterých budete hvězdou v každé společnosti. Vybírat můžete z lodiček extravagantních kombinací barviček a vzorů. Lodičky jsou vyrobené z rafinovaného streče v kombinaci s textilními, lesklými látkami a lakované kůže se zrcadlovým či metalickým efektem.

Zpět do třpytivých osmdesátek! Zpátky do budoucnosti! Vlevo Třpytivé lodičky OMG! za 799 Kč a černé lodičky s výšivkou růží OMG! za 999 Kč.Zpět do třpytivých osmdesátek! Zpátky do budoucnosti! Vlevo Třpytivé lodičky OMG! za 799 Kč a černé lodičky s výšivkou růží OMG! za 999 Kč.

Overkness

Stylové kozačky nad kolena jsou nestárnoucím hitem, které můžete obout snad k jakémukoliv outfitu. Trendy kozačky kombinujte s překrývajícími svršky, splývavými kabáty a úzkými kalhoty či legínami. Za sexy divu budete, když si obléknete krátkou sukni či šaty, v tom případě samozřejmě nezapomeňte na průhledné punčochy. Kozačky nad kolena letos vynikají v jemném veluru, sametu a brokátu. Díky vysokým kozačkám budou vaše nohy nekonečně dlouhé a upoutají pozornost vždy.

Sexy kozačky nad kolena Kate Gray s okouzlující květinovou výšivkou a ozdobným potiskem pořídíte za 2 699 Kč.Sexy kozačky nad kolena Kate Gray s okouzlující květinovou výšivkou a ozdobným potiskem pořídíte za 2 699 Kč.

Buckles & Studs

Kolekce Buckles & Studs potěší zejména příznivce heavy metal stylu, neboť se jedná o módní boty s rockerskými detaily – třpytivé kovové ornamenty, blyštivé filtry, poutka a přezky. Rockerskou obuv Buckles & Studs unosíte jak do města, tak do klubu. Skvěle doplní sexy kalhoty či sukni ve zkrácené délce s barevnými punčochami.

Polokozačky Pet Calvin za 2 699 Kč, k dostání v černé a bordó.Polokozačky Pet Calvin za 2 699 Kč, k dostání v černé a bordó.

Podzimní hravost

Ti z vás, kteří upřednostňují spíše veselejší módní vzory, budou nadšení z kolekcí Romantic Opulence, Decorated Sneakers, Vintage Vibes nebo Fake Fur. Romantic Opulence se svým vzácným brokátem je horkou novinkou a připomíná drahé brokátové závěsy a luxusní tkané koberce. Tenistky s hvězdným stylem jsou gró kolekce Decorated Sneakers. Jsou opravdu na výsluní a vy budete za hvězdu na každé kroku. Styl Vintage je charakteristických jemnými tóny, které jsou opravdu příznivé v této nevlídné roční době.

Barevná paleta sahá od tělové přes béžovou až po fialové a šedé nuance. Botky z kolekce Vintage Vibes jsou vyrobené ze zdobené žakárové látky nebo měkkého semiše s vintage prvky jako flitrové výšivky, lesklá poutka, nýty a krásné ozdobné spony. Umělá kožešina v odvážných barvách jak v podobě bambule, tak i na jazyku nebo na celé botě? To jsou sametové baleríny, nazouváky nebo tenisky s kožešinovým lemem – boty z kolekce Fake Fur.

Kate Gray kozačky za 1 799 Kč a sametové balerínky s kožíškem pořídíte za 1 399 Kč.Kate Gray kozačky za 1 799 Kč a sametové balerínky s kožíškem pořídíte za 1 399 Kč.

Zimní čas

Botičky do ledové zimy přijdou vhod, až podzim předá žezlo nelítostné zimě. V pohodlných zimních botách z kolekce Comfort Zone vám zima nebude a ostudu si určitě neutrhnete. Zimní botky Comfort Zone večer vyzujte a místo nich obujte červené lodičky s půvabně třpytivými podpatky, se kterými budete královnou každého plesu. Tančit jako víle se vám bude pak v lodičkách z kolekce Color Code: Glitter, které rozzáří i svátečnější chvíle jako vánoční svátky a oslavy Nového roku, kde to musí každé ženě bezpodmínečně slušet.

OMG! kotníčkové boty s kombinací s kůží za 1 099 Kč a Kate Gray polokozačky za 1 799 Kč.OMG! kotníčkové boty s kombinací s kůží za 1 099 Kč a Kate Gray polokozačky za 1 799 Kč.

Zaměřeno na pány

Pánové si přijdou na své s kolekcí Sleek City a City Hike. Jedná se o modely nazouvacích bot, sněrovací polobotky a Chelsea boty inspirované městským stylem života. Vhodné jsou do velkoměstské džungle, ale i do práce.

PAT CALVIN polobotky hladká kůže 2 499 Kč a ROWLAND BROTHERS kotníčkové boty kombinace kůže 2 699 KčPAT CALVIN polobotky hladká kůže 2 499 Kč a ROWLAND BROTHERS kotníčkové boty kombinace kůže 2 699 Kč
Značka Humanic bude i v nadcházející sezóně udávat módní trendy.Značka Humanic bude i v nadcházející sezóně udávat módní trendy.

Máte vybráno? Je na čase vyrazit vzhůru za módou!

Foto: Humanic

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, lodičky, módní peklo, ostatní, pánské oblečení, tenisky, zimní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu