Fenty Puma by Rihanna podzim/zima 2017

Fenty Puma by Rihanna podzim/zima 2017

16. září 2017, Fenty Puma by Rihanna, kolekce podzim/zima 2017, školní kolekce, tredy detaily, doplňky a boty,

Sponzorované odkazy

Značka Puma a Rihanna coby kreativní ředitelka Fenty, oficiálně otevřeli dveře Fenty univerzity v třetí sezóně Fenty Puma by Rihanna. Jejich sporty kousky prošly módní metamorfózou a jsou velmi variabilní.

Rihanna navrhla kolekci, která reprezentuje různé skupiny mládeže a jejich neotřelé originální styly. Těmi se studenti odlišují na chodbách a v šatnách. Styly obsažené v kolekci čítají – nerdy, jocks, skejt, preppy, goth a bad gals. Propůjčený podpis Rihanny ve stylu Fenty je realizován v různých formách na ručně pletených svetrech, šatech, oversized kabátech či kožešinách.

Bez uniformity

Je to brojení proti klasickým uniformám a dresům, jež byly nahrazeny technickým sportovním materiálem s módním nádechem ve stylu Ivy League. Brandované detaily se objevují v celé kolekci, čítají Rihannino šťastné číslo 13, odznaky s jejím rokem narození 1988, piercingový zip FentyxPuma, knoflíky a značky s brandem Fenty Puma a také originální záplaty a sportovní tejpy.

Trendy doplňky

Rihanna jako kreativní ředitelka vybrala také doplňky, které doladí správný univerzitní vzhled. Jsou jimi tašky v různých podobách a tvarech, od velkých plyšových batohů až po psaníčka, nebo kšiltovky, šátky, šály a chokery.

Sneakers, Creepers a další

Když k tomu přičteme nálož bot zahrnujících nové styly a budoucí ikony – Chelsea Sneaker Boot, Fenty Trainer Hi a Knitted High MaryJane Heel, není co řešit. A samozřejmě nechybí symbolická bota Puma Creeper, která se vrací ve dvou nových podobách – jako Cleated Creeper Suede a Anke Strap. Tenisky budou dostupné v dámských i pánských velikostech v nejnovějších sezónních barvách.

Nové Creepers jsou k mání již od posledního srpna 2017 v Puma Concept Store v OC Palladium a koncem září také u vybraných prodejců. Další kousky z nové kolekce budou v prodeji v průběhu měsíce října 2017.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu