Užijte si letně podzimní čas pestře s TOUS!

Užijte si letně podzimní čas pestře s TOUS!

18. září 2017, TOUS, šperky, náramky, náušnice, řetízky, přívěšky, prsteny, pestré léto, tropické léto, kolekce léto 2017, letní kolekce, tropické ovoce, stříbro, zlato, smalt, ocel, drahé kameny, amazonit, perly, opál

Sponzorované odkazy

Léto se pomalu, ale jistě blíží ke konci a my máme právo si ho ještě pořádně užít. Šperkařská značka TOUS má stále ještě v nabídce letní kolekci 2017, která je plná blyštivých a třpytivých věciček s tématikou horkých tropů. Pestré léto s TOUS vás svede na vlnu plnou krásy tropických plodů. Pastelové barvy vám nabídnou přírodní drahé kameny, které zdobí v poloviční většině všechny šperky. Ty slibují, že budou ladit ke každému z vašich outfitů. Kombinujte s doplňky v odpovídajících barvách a rozhodně zazáříte. Buďto ještě nyní nebo začátkem podzimu, či pokud vyrážíte na pozdější dovolenou k moři užít si ještě trochu to tropické léto.

Výběr šperků zdobí nejen vícebarevné přírodní drahé kameny, ale také smalt ve světlých barvách, který objevíte zejména na ocelovém prstenu, řetízku s přívěškem, náušnicích nebo provázkovém náramku s motivy tropických květin, ovoce a zvířat, ale také s roztomilým medvídkem, který je hlavním znakem firmy TOUS.

Letní kolekce nabízí rovněž šperky nazvané Amelie, které působí až neuvěřitelně pohádkově. Jsou až hypnotické, protože z nich nebudete moci spustit oči. Klíčovým kusem této podkolekce je naprosto originální prsten, který je téměř nepopsatelný. Lze vypustit jen údivné „wow“. Náhrdelník, náramek, náušnice a prsten jsou všechny vytvořeny ze stříbra s berylliem, morganitem a perlami.

Vermilová součást letní kolekce nabízí rovněž základní druhy šperků a to ve stříbře pokrytm osmnácti karátovým žlutým zlatem s drahými kameny. Náramek zdobí například amazonit, růžový opál a křemík s modřínem. U prstenu zase amazonit doplňuje skvostná perla.

Kolekce by nebyla úplná, kdyby v ní chyběly hodinky. TOUS nabízí hodinky z nerezové oceli ve dvou barevných provedeních stříbrné a zlaté, jejichž ciferník zdobí medvídek TOUS obklopený tropickými květinami a plody. Pro diskrétnější chvíle tu jsou pak hodinky s modrým či růžovým koženým páskem a kovovým číselníkem.

Je potřeba podotknout, že značka TOUS se nezaměřuje jen na šperky a hodinky. Součástí jejích kolekcí jsou také módní doplňky v podobě slunečních brýlí nebo tašek, kabelek a aktuálních trendy batohů. I z těchto kousků lze vybírat a nyní za ještě lepší po-sezónní ceny.

Zdroj: TOUS

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu