Mějte podzim v boho stylu!

Mějte podzim v boho stylu!

24. září 2017, NILA store, Nila, Sleeping Gypsy, boho styl, ležérně, volně, pohodlně, kvalita, výšivka, ručně vyšívané lněné šaty, Ukrajina, tradice, střapce, midi, aztécké vzory, balónové rukávy

Sponzorované odkazy

Bohužel teplá sezóna již skončila, ale vy se rozhodně nemusíte vzdávat dámských šatů. Na NILA store si totiž můžete užít boho styl, ve kterém se nesou ručně vyšívané lněné šaty od značky Sleeping Gypsy. Kouzlu výšivky rozhodně propadnete také vy. Nádherné boho modely jsou vyrobené z kvalitního lnu a ruční výšivka je na nich navržená mladými talentovanými ukrajinskými designéry. To je podívaná! Ale šaty nejsou překrásné jen na pohled. Jsou skvělé i na nošení. Budete se v nich cítit neuvěřitelně pohodlně a volně jako lesní víla.

Každý z modelů šatů Sleeping Gypsy se vyrábí několik dní a to ve dvou velikostech, které sednou opravdu všem. Originalitu a kvalitu tohoto boho kousku si rozhodně zamilujete a nemám obavy o to, že by si nenašel místo ve vašem šatníku. Pokud tomuto skvostu dopřejete kvalitní péči, může se stát takovým pokladem, který jednou předáte dál. Rozhodně si to zaslouží.

V kamenném obchodě nebo na e-shopu Nila si můžete vybrat celkem ze tří modelů ležérně působících šatů od Sleeping Gypsy. Všechny zdobí aztécké motivy v podobě výšivky, která je vyrobena tradiční ukrajinskou metodou uchovávanou již po celá staletí. Balónové rukávy dodávají šatům historický nádech. Takové rukávy byly totiž oblíbeny již v renesanci a staly se klenotem všech šatů dam, hlavně z vyšších společenských vrstev. Jde svým způsobem o retro styl, jelikož se do módy vrátily znovu v baroku, empíru a nyní jsou tu v 21. století zase.

Volnost šatům vracejí čtyři dvojité střapce, které zdobí výstřih a také opasek se dvěma dvojitými střapci. Co by to bylo za bohémský styl bez střapců, že?

Šaty jsou nabízené ve dvou barevných provedeních a to v černé a červené v kombinaci se žlutou, modrou a bílou. Všechny dosahují délky nad kolena, ženám menšího vzrůstu bude lahodit sukně délky midi, která je mimo jiné tuto sezónu IN.

K šatům si vezměte plstěný klobouk, ať vás neofoukne a boho styl podtrhněte ležérními šperky. V šatech od Sleeping Gypsy se rozhodně neztratíte. Ani v létě, ani na podzim nebo v zimě. Je jen potřeba k nim volit správné sezónní ošacení a doplňky.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu