Je libo „dřevěný“ look pro podzimní čas

Je libo „dřevěný“ look pro podzimní čas

26. září 2017, Dámské mikiny, Wood Wood, pánské mikiny, Erika, Freed Hoodie, Alex Shoe, sportovní obuv, batohy, Mira Backpack

Sponzorované odkazy

Ne, neobávajte se, nezbláznili jsme se, a nebudeme vás nutit oblékat na sebe špalky a prkýnka. Wood Wood je pojmenování značky, kterou vám chceme představit. A v překladu do češtiny znamená „Dřevo Dřevo“. Tak zkusíte „dřevěný“ look pro podzimní čas?

Dánská značka Wood Wood má street kořeny a vznikla v roce 2002, a to díky třem designérům, kteří si otevřeli malý obchod v Dánském Copenhagenu. A šli na trh se svou kůží – respektive vlastními návrhy a výrobky Made in Wood Wood.

Ve svých kouscích ukazuje směsici high fashion, sporty a streetwear stylu. Vše je vždy perfektně doladěno a wood wood kousky se tak vyznačují souzněním mezi stylem a funkčností. Jedná se o praktické stylovky ideálně zapadajících do dnešních dní. Mimo oděvů nabízí o obuv a módní doplňky jako kupříkladu batohy a kšiltovky.

Ale tím to nekončí, Wood Wood má na kontě více než padesátku spolupráce s věhlasnými značkami jako jsou Nike, adidas, Eastpak, LEGO, New Balanece, Fred Perry a další. Mimoto je dánská Wood Wood silným podporovatelem různých umělců a k tomu navíc má značka svůj vlastní cyklistický tým.

Vyberete si z jejich nabídky?

Wood Wood ErikaWood Wood Erika

Wood Wood Erika

Černá dámská jednoduchá mikina Erika s dlouhými rukávy a zipem od značky Wood Wood, je bez potisků a s vysokým stylovým stojáčkem uzavíratelným na zip. Rukávy jsou ukončeny pružným lemem. Mikina se obléká se přes hlavu. Kousek je vyroben ze 100% bavlny a vyjde vás na 2650 Kč.

Wood Wood Fred HoodieWood Wood Fred Hoodie

Wood Wood Fred Hoodie

Šedivá pánská mikina Fred Hodie kapucí a klokaní kapsou od značky Wood Wood s bílým nápisem na hrudi. Je vyrobena z melange šedé bavlny a sluší i ženám a dívkám. Klasická stylovka s praktickým provedením právě do podzimních chladnějších dní, vás vyjde na 6 350 Kč.

Wood Wood Alex ShoeWood Wood Alex Shoe

Wood Wood Alex Shoe

Nízké tenisky od značky Wood Wood s pojmenováním Alex Shoe v béžovém provedení s hnědobílou podrážkou. Jednoduchý střih a celokoženkové provedení vám efektivně ochrání nohy před nepřízní počasí a deštěm. Obouvají je mladí bez rozdílu pohlaví i věku, tak jsou oblíbené. Cena činí 4 290 Kč.

Wood Wood Mira BackpackWood Wood Mira Backpack

Wood Wood Mira Backpack

Jednokomorový batoh od značky Wood Wood Mira Backpack v černém provedení s mnoha kapsami, stříbrným zipem a decentním logem na přední části. Tato stylovka je praktickým doplňkem jak do města, tak do školy, nebo práce. Vyjde vás na 3650 Kč.

Další epesní kousky Wood Wood najdete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, módní kabelky, ostatní, ostatní, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu