Dámské zimní kabáty 2010/2011

Dámské zimní kabáty 2010/2011

11. ledna 2011, dámské zimní kabáty, zimní kabáty, dámské kabáty, kabáty zima 2010, kabáty zima 2011, zimní kabáty 2011, trendy zimní kabáty

Sponzorované odkazy

Jaro je téměř v nedohlednu a zima se možná ještě neukázala v plné síle. Pokud jste si tedy ještě nekoupila zimní kabát, je ještě čas to napravit. Unosíte ho letos a nebo můžete využít povánočních slev k vybavení svého šatníku na příští sezónu. Obchody jsou jich pořád plné a byl by hřích výhodných nabídek nevyužít.

O některých trendech v této oblasti jste se již v našem magazínu mohli dočíst. Jsou to například semišové kabáty a ty ve velbloudí barvě, což jsou možná největší letošní trendy. Pořád frčí i military styl, který je s námi už několik let a pořád je velmi oblíbený. Military kabáty se obvykle objevují s klasické vojenské zelené barvě, pokud vám ale tento odstín zrovna nesedí, nezoufejte. Skvěle vypadají tyto kabáty i v tmavě modré, šedé nebo červené.

Další výrazným trendem jsou kabátky v pánském střihu. Vyznačují se tím, že jsou volnější a spíše v neutrálních barvách. Nesedí ale každému, pokud jste například drobné postavy, budete v něm nejspíš působit „utopeně“.

Jestli preferujete eleganci a jednoduchost, pořád tu jsou klasické jednořadé nebo dvouřadé kabáty v nejrůznějších barvách – od těch pestrých jako červená, zelená nebo modrá až k neutrální béžové, bílé, šedé nebo hnědé. Nic jimi nezkazíte a můžete si vyhrát při jejich kombinaci s kabelkami, šálami a botami.

Nestárnoucím evergreenem jsou kostkované kabáty v mnoha barevných kombinacích. Proslavila se jimi především značka Burberry, jejichž kostkované kabáty jsou nepřekonatelné. Samozřejmě ale sežene i mnohem levnější a přesto stylové kostkované kabáty, ve kterých budete vypadat trendy. Jenom si dejte pozor na kombinování – ke kostkovanému kabátu zvolte jednobarevné doplňky bez potisků, kostka je dominantou celého outfitu a s jakýmkoliv jiným vzorem by se tloukla.

Dalším velkým trendem je zdobení kabátů a to především kožešinou. Dokáže oživit i naprosto obyčejný kabát a působí neuvěřitelně elegantně. Pro výraznější efekt zvolte kabát lemovaný kožešinou s leopardím nebo jiným zvířecím vzorem.

Jak vidíte, seznam trendů v oblasti kabátů je velmi rozsáhlý, takže si každá z nás přijde na své. Ať už preferujete eleganci, klasiku a nebo ráda experimentujete s módními výstřelky, určitě najdete kabát jako ušitý pro vás. Tak vzhůru na nákupy!

Zdroje: www.polyvore.com, www.zara.com, www.topshop.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu