TIQE má novou tvář i kolekci

TIQE má novou tvář i kolekci

8. října 2017, TIQE, Petra Balvínová, Hana Vagnerová, kolekce, návrhářka, dámské oblečení, podzim/zima 2017/2018

Sponzorované odkazy

Petra Balvínová patří k těm českým návrhářům, jejichž tvorba svou kvalitou přesáhla i hranice České republiky. Vyznačuje se velkou originalitou a především precizním zpracováním jednotlivých modelů. Když k tomu připočteme výrazné a netradiční prvky, kvalitní materiály a zajímavé střihy, je jasné, že očekávání pro novou kolekci TIQE jsou obrovská. Velkým příslibem je i tvář lookbooku, kterou se stala herečka Hana Vagnerová, jíž můžete znát z mnoha českých seriálů a filmů.

Šaty pro sebevědomé ženy

Petra Balvínová si tvář své nové kolekce podzim/zima 2017/2018 nemohla vybrat lépe. Hana Vagnerová je nejen krásná žena a skvělá herečka, ale zároveň patří i k návrhářčiným fanouškům: „Petra Balvínová je nejenom mimořádně talentovaná a originální návrhářka, ale také extrémně zajímavá žena! Její modely vyžadují mít sebevědomí a názor a zároveň žena nesmí mít strach ukázat, kým ve skutečnosti je. To je přesně to, co já na ženách obdivuji, proto jsem nesmírně šťastná, že jsem se s Petrou mohla na lookbooku podílet.“

Zpátky do dětství

Nová kolekce pro podzim/zimu 17/18 z dílny Petry Balvínové zaujme svou multifunkčností a snadnou kombinovatelností jednotlivých prvků. Díky tomu se skvěle hodí jak na každodenní nošení, tak i na vzácnější příležitosti. Inspirací pro její vznik byla skica z dětství. Právě na ní se objevil nápad s kšilty a velkými nakládanými kapsami, které v kolekci vidíme na halenkách, širokých kalhotách i pouzdrových sukních. Dalším výrazným prvkem v kolekci jsou kožené řemínky schované pod patkovými kapsami. Je možné je libovolně odepínat a připínat, kamkoliv vás napadne. Nepřehlédnutelné jsou i černobílé pruhy, které procházejí středem předních dílů u šatů, halenek či sukní. Střihy jsou oproti tomu jednoduché, na zajímavosti jim přidávají široké zvonové rukávy. Ptáte se na naprostý must-have kousek celé kolekce? Pak jím je v podání Petry Balvínové kožený trenčkot s dvouřadým zapínáním. Pokud nejste zrovna kabátový typ, můžete si ze stejného materiálu najít v kolekci i bundu.

Foto: TIQE

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu