Tělo jako Zoella - s tělovou kosmetikou známé vloggerky

Tělo jako Zoella - s tělovou kosmetikou známé vloggerky

22. října 2017, tělová kosmetika ZOELLA, britská vloggerka Zoe Elizabeth Sugg, parfumerie Marionnaud

Sponzorované odkazy

Lahodné makronky, cukrové bonbónky, mandle s medem či maliny s čokoládou? Všechny tyto dobroty najdete v nové britské kosmetice Zoella. „Mlsejte“ bez obav!

Voňavá kosmetika Zoella je výtvorem známé vloggerky Zoe Elizabeth Sugg. Nyní ji můžete vyzkoušet na vlastní kůži i vy. Kosmetika Zoella je totiž dostání i v České republice – v sítí parfumerií Marionnaud.

Beauty vloggerka

Zoe je 26letá vloggerka, které nikdo neřekne jinak než Zoella. Píše o všem a pořád – o kosmetice, módě a zdravém životním stylu. Po několikaletém úspěšném psaní vlastního blogu se rozhodla zkusit štěstí na trhu s kosmetikou. Povedlo se. Zrodila se značka Zoella.

mladá Zoella vytvořila chutnou kosmetiku Zoellamladá Zoella vytvořila chutnou kosmetiku Zoella

V repertoáru Zoelly najdete kromě tělové kosmetiky také rozkošné kosmetické taštičky. V parfumerii Marionnaud v těchto dnech najdete tyto žhavé novinky od Zoelly:

  • Tělovou vůni Blissful Mistful s dominujícími jemnými, květinovými tóny obohacenými o vitamín E a ovocnými extrakty, které zároveň pokožku hýčkají a uzdravují.
  • O pokožku rukou se postará ultra výživný hydratační krém na ruce s příznačným názvem Wonder Hand s vitamínem E, bambuckým máslem a výtažky ze zázračné aloe vera. Všechny tyto cenné složky působí na pleť přívětivě a po pravidelném používání budou vaše ruce jemné a hebké.
  • Tělový krém Wondrous Whip budete mít chuť sníst, protože vzhledem připomíná šlehačku a voní po ovocném krému. I tento výrobek obsahuje stejné přidané hodnoty jako krém na ruce a tělová vůně od Zoelly, tedy i se šlehačkovým krémem se dočkáte změny v podobě vyživené, sametově hebké pokožky. Snadno se roztírá a nezanechává mastný film. Čistící gel Hand On Heart oceníte zejména na cestách. Jedná se o hygienický antibakteriální gel, který ruce rychle očistí a zároveň nádherně provoní.

Jednoduše mňam! Tělová vůně 45 ml 299 Kč, krém na ruce 90 ml za 189 Kč, tělový krém 200 ml za 289 Kč a gel na ruce 50 ml za 139 Kč.

  • Místo na poličce v koupelně milerády uvolníte produktům jako je peeling Pretty Polished a pěna do koupele Scooper Dooper. S cukrovým peelingem pro opravdové princezny který má okouzlující vůni, si budete připadat jako v růžovém snu. Sladká vůně přirovnatelná k cukrové vatě obsahuje mikročástečky, které se postarají o pokožku tak, že je jemná jako ta miminkovská. Peeling můžete využít v kombinaci s pěnou do koupele a hýčkat se tak dvojnásob!
  • Famózní růžová pěna vás vezme na exkurzi smyslnosti plné něhy a rozmazlování.
  • Růžový boom také zažijete s tělovou vůní Let´s Spritz. Růžové totiž není nikdy dost! Vůně malin, která vydrží po celý den? Ano. Nebudete chtít jinou vůní.
Peeling 280 g za 279 Kč, pěna do koupele 400 ml za 259 Kč a pink vůně 45 ml za 299 Kč.Peeling 280 g za 279 Kč, pěna do koupele 400 ml za 259 Kč a pink vůně 45 ml za 299 Kč.
  • Dalším pomocníkem od Zoelly je produkt 2v1 – pěna do koupele a sprchový krém Soak Opera. Těšit se můžete z bublinkové opery květinové vůně. Výtažky z aloe vera a bambucké máslo pokožku hýčká. Je to vhodná volba pro ty, kteří nemají tolik času.
  • Po koupeli se nezapomeňte natřít mlékem Double Creme s vůní makronek. Tajnými ingredienci mléka je sladký mandlový olej, kakao a med. Jen dejte pozor, ať ho nesníte.
  • Pokud si chcete užít nefalšovanou koupel a máte dostatek času, naložte se do horké vany s rozpuštěnou solí Sugar Dip. I s ní zažijete makronkkovou extázi. Užijte si maximální relax se solí, která má hojivé účinky i na pokožku samotnou.
Každá žena je princezna, která si zaslouží rozmazlování. Pěna do koupele a krém 250 ml za 149 Kč, tělové mléko 160 ml za 149 Kč a koupelová sůl o hmotnosti 150 g za 239 Kč.Každá žena je princezna, která si zaslouží rozmazlování. Pěna do koupele a krém 250 ml za 149 Kč, tělové mléko 160 ml za 149 Kč a koupelová sůl o hmotnosti 150 g za 239 Kč.
  • Pomyslnou třešničkou na dortu je lahodný pudr na tělo Body Fondant s vůní čerstvých makronek, který vás obleče do závanu třpytek a neodolatelného lesku. Tělový pudr jen na sváteční chvíle? Nikoliv. Používejte ho každý den.
Princeznovský pudr v 15g balení od Zoelly stojí 379 Kč.Princeznovský pudr v 15g balení od Zoelly stojí 379 Kč.

Své poklady uložte do některých z roztomilých kosmetických taštiček. Na výběr je mnoho motivů, které si zamilujete. Jsou tak krásné, že si možná odnesete rovnou dvě.

Kosmetika značky ZOELLA je k dostání výhradně v síti parfumerií Marionnaud.

Foto: Marionnaud, Zoella

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii kosmetika, ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu