Voňavý rituál proti podzimním splínům

Voňavý rituál proti podzimním splínům

5. listopadu 2017, voňavý rituál, podzimní splín, Aroma Ritual, irská káva, vodní melou, hrozny s limetkou, voňavá koupel Aroma Ritual

Sponzorované odkazy

Schovejte se před sychravým podzimem pod peřinu z voňavé pěny. Bublinková pěna do koupele Aroma Ritual ve třech neodolatelných vůní vám dá zapomenout na podzimní splín.

Postupné zkracování dnů a šedivé počasí může negativně ovlivnit psychickou i fyzickou kondici. Na zlepšení nálady lze zapracovat mnohými způsoby: sportem, čokoládou nebo také relaxem v podobě plné vany s pěnou, která nabije pozitivní náladou. Zkuste i vy povzbuzující koupel s Dermacolem. Vybírat můžete z vůní šťavnatého vodního melounu, antistresové vůně hroznů a limetky nebo opojné a uklidňující irské kávy.

Pěna do koupele AROMA RITUAL vám pomůže nabrat sílu a úžasně se zrelaxovat.Pěna do koupele AROMA RITUAL vám pomůže nabrat sílu a úžasně se zrelaxovat.

Pěny do koupele

Pěny do koupele z řady Aroma Ritual obsahují glycerín, který zvláčňuje a hydratuje pokožku těla. Doporučuje se malé množství přípravku vlít do proudu vody s teplotou 32 až 38 °C. Správná délka koupele je pro každého jiná, buďte v ní tak dlouho, jak je vám příjemné. Pobyt v horké vaně neslouží jenom jako očistný proces, nýbrž jako skvělý relaxační prostředek.

Pěna do koupele povzbudí tělo i smysly a promění sprchování v nevšední zážitek.Pěna do koupele povzbudí tělo i smysly a promění sprchování v nevšední zážitek.

Pěna do koupele irská káva s kofeinem pohladí a povzbudí vaši pokožku a po odstranění krémové pěny ji zanechá čistou a sametově hebkou. Pěna do koupele s melounovým extraktem hýčká všechny smysly. Ponořte se i vy do sladkého opojení vodního melounu. Po koupeli se těšte z osvěžené pokožky těla. Zamračené dny porazí hroznová pěna do koupele se špetkou limetky s olejem z hroznových jadérek.

Pěny do koupele jsou vhodné pro všechny typy pokožky. Jedno balení o 500 ml zakoupíte za 99 Kč.Pěny do koupele jsou vhodné pro všechny typy pokožky. Jedno balení o 500 ml zakoupíte za 99 Kč.

Vychytané náplně

Další horkou novinkou letošního podzimu jsou vychytané ekonomické náhradní náplně do tekutých mýdel Aroma Ritual. Jedná se o náhradní náplně o hmotnosti 500 ml, které šetří čas i peníze. I v případě náhradních náplní mýdel můžete vybírat hned ze tří vůní – belgické čokolády, vodního melounu a hroznů s limetkou. Obsahují glycerín a panthenol, které pokožku čistí, hydratují a regenerují.

Tekuté mýdlo na ruce Aroma Ritual – náhradní náplň, Dermacol – 79,– Kč / 500 ml.Tekuté mýdlo na ruce Aroma Ritual – náhradní náplň, Dermacol – 79,– Kč / 500 ml.

Pěny do koupelny a náhradní mýdla tak doplňují kosmetické řady o stejných aromatických vůních, které se skládají z tělových mlék, tělových olejů, krémů na ruce, sprchových gelů a tělových peelingů.

Foto: Dermacol

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii ostatní, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu