Je tu babí léto – Buďte BIO: S Komono!

Je tu babí léto – Buďte BIO: S Komono!

4. října 2017, Komono, belgická značka, sluneční brýle, bio, recyklace, ekologické materiály, bio plast, ricinový olej, bio materiály, kvalita, řemeslná výroba, ruční výroba, inovace, módní design, módní doplněk, nadčasovost

Sponzorované odkazy

Létu ještě neodzvonilo. I v říjnu si očividně můžeme dopřát sluníčka a příjemného tepla, které ještě na podzim vyzařuje. A to nevolá po něčem jiném, než po slunečních brýlích. Inovativní kousky, které rozhodně nezevšední ani příští rok, nabízí belgická značka Komono, která se již od roku 2009 věnuje výrobě kvalitních a progresivních slunečních brýlí, ale i brýlových obrub a to za příznivé ceny pro všechny.

Není se proto čemu divit, že značka Komono slaví úspěchy po celém světě. Ve svém odvětví se velice rychle rozrůstá a právem patří mezi jedny z nejrychleji rostoucích značek módních doplňků, které jsou na trhu zatím kratší dobu. Značka Komono se věnuje taktéž tvorbě nadčasových hodinek a stejně jako u nich, tak i u modelů slunečních brýlí, využívá mísení retro prvků s futurismem, klasikou a modernou či designem a uměním.

Už samotný název značky napovídá o jejím záměru. ,,Komono“ v japonštině totiž znamená ,,malé věci“. Design doplňků belgické značky spojuje vize zachytit čistou esenci kultury a to v minimalistické formě. Zároveň lze produkty značky považovat za tradiční precizní řemeslnou práci, při které jsou použity ty nejkvalitnější moderní materiály.

Letos představila značka Komono moderní styl ekologické módy, kterou je kolekce Neutro. Tato speciální kolekce nabízí designové bio sluneční brýle, do nichž je promítnut ekologický standard udržitelnosti výroby a důraz na dlouhou trvanlivost produktů. Sluneční Komono brýle jsou totiž kompletně vyrobeny z bio materiálu. Tónované čočky a obroučky jsou vyrobené ze speciálního lehkého a pružného bio plastu, do něhož je částečně přimíchán i ricinový olej. Z recyklovaných materiálů je také pouzdro a čistící hadřík, jež je součástí každého modelu.

V kolekci Neutro naleznete čtyři, již osvědčené modely slunečních brýlí: Francis, Harper, Devon a Vivien. Všechny nabízené ve dvou barevných provedeních pískové a černé.

Kolekce Neutro je výsledek úspěšné spolupráce značky Komono s nizozemskou vědeckou společností DSM Engineering Plastics, která se dlouhodobě zabývá vývojem technologií snižujících emise skleníkových plynů a vyvinula materiál EcoPaXX®.

Zdroj: Komono

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii doplňky a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu