Fashion trend zima 2011: Letecké bundy

Fashion trend zima 2011: Letecké bundy

15. ledna 2011, trend 2011, letecká bunda, pilotka, trendy zima 2011, bundy zima 2011, dámské bundy, dámské zimní bundy

Sponzorované odkazy

Máte poslední šanci pořídit si absolutní hit podzimu 2010 a zimy 2011 – leteckou bundu. Myslíte si, že se blíží konec zimy a už to nemá cenu? Jste na omylu. Bundu jistě využijete až do března a možná ještě v dubnu a potom, můžete si být jisté, že znovu objeví v trendech na příští zimní sezonu.

Letecká bunda se dá skvěle kombinovat s čímkoliv, co máte v šatníku. Je skvělé, že si stačí koupit jen jedinou věc, abyste byly absolutně trendy. Bunda je neuvěřitelně všestranná, podle toho co si k ní oblečete, může být sportovní, ležérní, elegantní. Bez starostí si jí můžete obléci třeba i do práce.

Kde se návrháři inspirovali?

První klasické letecké bundy s ovčí kožešinou byly vyrobeny v roce 1920. Okamžitě se z nich stal módní kousek, ztělesňovaly smysl pro dobrodružství a odvahu. Svou oblibu si znovu získaly v roce 1980, díky filmu Top GunTomem Cruisem. Tentokrát bunda vyjadřovala „jsem pohodář“.

Letecká bunda

Letecká bunda, často nazývaná pilotka je vyrobena většinou z kůže. Vnitřní strana a límec jsou pošity teplou kožešinou, jež zajistí neuvěřitelné pohodlí a hlavně teplo, které v tomto ročním období hledáme, kde se dá. Dále je bunda opatřena praktickými kapsami a zajímavými detaily v podobě zipů.

Kde leteckou bundu seženete?

Burberry Prorsum

Představil na své přehlídce letecké bundy ve spojení s krajkovými šaty. To je velmi zajímavá a odvážná kombinace. Všimněte si také kožených bot na podpatku a ve výšce nad kolena, který celý outfit výborně doplňují. Módní svět tento originální vzhled směle přijal.

Promod

Lindex

Jak nosit leteckou bundu

Letecká bunda se dá nosit přes koktejlové šaty. Světlou variantu můžete kontrastovat s jednoduchými černými šaty pod kolena nebo s krajkovými šaty po vzoru Burberry Prorsum.

Pilotka má na sobě mnoho zdobných detailů, proto si pod ní oblečte jednobarevné tričko společně s úzkými kalhoty.

Když vám budete teplo, můžete si bundu rozepnout a ukázat ve výstřihu několik řetízků různých délek.

S bundou se skvěle vyjímají boty na podpatku nebo vysoké boty s kožíškem. Chybu neuděláte, ani pokud si obujete válenky.

Vlasy si vyčešte nahoru, a to kvůli kožešinovému límci.

A sluneční brýle? Jak jinak než letecké.

Zdroj: www.promod.com,www.luuux.com, www.polyvore.com, www.net-a-porter.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu