Zachumlejte se: dámské bundy jsou nyní v kurzu

Zachumlejte se: dámské bundy jsou nyní v kurzu

14. října 2017, Queens, dámské podzimní a zimní bundy, parka army, větrovka, dlouhá bunda, zimní bunda, jacket

Sponzorované odkazy

Dámy, bundy vás nejenom zahřejí, ale zároveň jsou nejvýraznější částí outfitu, obzvláště v chladnějších sezónách, protože jsou viditelné nejvíce.

A jaké modely a střihy letos frčí a kterými osliníte okolí nejvíce? Pořiďte si určitě větrovku, bundu á la bomber, nebo zateplenou parku, či prošívanou dlouhou bundu. Zkuste naše tipy!

Nike W NSW Parka BNDNike W NSW Parka BND

Nike W NSW Parka BND

Tahle volná dlouhá parka s integrovanou kapucí, obrovskými nakládanými kapsami a tunýlkem v pase se šňůrkou ke stažení je přímo UNI kouskem do vašeho šatníku. Olivová dámská bunda od značky Nike bude vaším spolehlivým parťákem do nepohody vždy a všude. Vyjde na 3 990 Kč.

Cheap Monday search parkaCheap Monday search parka

Cheap Monday search parka

V podobném stylu jako předchozí kousek je i tato černá bunda. Parka od značky Cheap Monday s předními kapsami a kapucí s překrytím u stojáku, stahováním v pase i v zakončení délky, má zapínání na zip. Hřejivá bunda do níž se můžete skoro celá zachumlat stojí 3 792 Kč.

Alpha Industries Polar Jacket SVL WmnAlpha Industries Polar Jacket SVL Wmn

Alpha Industries Polar Jacket SVL Wmn

Olivová dámská bunda ve stylu Army, s kapucí od značky Alpha Industries má kapsy na přední části. Kapuce je lemována kožešinou a zapínání na zip je kryto lištou s patenty. Bunda má super kapsu na zip v levém předním díle, stejně jako na levém rukávu. V téhle bundě budete všude za hvězdu. Vyjde na 5 650 Kč.

Vans WM Fuego II ParkaVans WM Fuego II Parka

Vans WM Fuego II Parka

Elegantní sporty styl vytvoříte s touto světle hnědou delší bundou Vans WM Fuego II. Dámská bunda typu parka s kapucí od značky Vans s předními krytými kapsami, má oboustranné zapínání na zip kryté lištou s patenty, vysoký stoják a kapuce je lemována kožešinkou. V předních dílech jsou ve vrchní části umístěny malé vnitřní kapsy uzavíratelné na patent. Bunda je k mání za 3 590 Kč.

Vans WM Boom Boom QuiltedVans WM Boom Boom Quilted

Vans WM Boom Boom Quilted

Parádní olivová delší dámská prošívaná bunda na zip s krycí lištou na patenty, od značky Vans má logo značky v přední části. Límec je z pružného lemu, stejně jako zakončení rukávů. Kapsy jsou řešeny jako vnitřní a uzavíratelné na patenty. Bundu můžete mít za 2 690 Kč.

Vybrali jste si dámy? Pokud ne, další krásné hřejivé kousky najdete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu