Tajemství ženskosti

Tajemství ženskosti

18. října 2017, letní šaty, dámské body, šperky Oliver Weber

Krása a ženskost jsou artefakty, které ženám přináší zájem mužů i obdiv okolí. Upravená žena zaujme svými vlasy, očima, gesty, ale je něco, co celkový obraz dotváří. Co je tím tajemstvím?

Ne nadarmo se říká, že šaty dělají člověka. V případě něžného pohlaví to platí dvojnásob a vždy. Ženskost a krása ženy může vyniknout jedině v tom správném outfitu v kontextu se správnými doplňky.

Za nejvíce ženský kus oblečení jsou považovány šaty. Obzvláště letní šaty s odhalenými rameny, hlubokými dekolty a kratšími sukněmi se mužům líbí. Jsou ženské, jsou sexy, a neskutečně dívkám a ženám sluší. Ale mimo šatů jsou ještě další velmi a ryze ženské kousky oděvů. Uhádnete, které to jsou?

Dalším typicky ženským kouskem je spodní prádlo, o tom by se daly psát romány, ovšem ještě existuje jeden kousek, který se vymyká a přináší mužům horkost. Tím kouskem je přiléhavé dámské body. Body je de facto propojení trička či tílka s kalhotkami, prima praktický oděv do kalhot a sukní, který se nikde okolo pasu nevyhrnuje.

Ale nejen o oblečení ženskost je, je li dámský look dotažen do puntíku a do detailu, pak je teprve ženskost podtržena. A tím detailem a tečkou každého outfitu jsou módní boty a doplňky. Na ženách muži milují boty na podpatcích, i když ženy už tolik ne. Vysoké podpatky sice prodlužují nohy a zvyšují sexappeal, ovšem ty hodně vysoké moc pohodlné nejsou. Mnozí pánové by měli zkusit na podpatcích vydržet chodit celý den jako mnohé ženy. Změnili by názor.

Ale co ještě dělá ženu ženou? Přece kabelka a šperky. To jsou devizy, které doladí celý look a jsou jeho správnou tečkou. Obzvláště značkové šperky jsou dnes v kurzu. Třeba kousky s krystaly Swarovski a krásné šperky Oliver Weber nejsou k zahození.

Posledním artiklem ženskosti je něco co nelze nikde koupit. Je to úsměv. Zamračená žena, byť v krásných šatech s vkusnými šperky a doplňky nikoho nezaujme. Úsměv rozzáří, změkčí rysy a dodá každé ženě šmrnc.

Zdroj foto: Elbeza.cz; Modovo.cz;

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu