Co na nožky do chladu? Pořiďte si Kitten Heels!

Co na nožky do chladu? Pořiďte si Kitten Heels!

25. prosince 2017, Kitten Heels, kotníkáče, Humanic

Sponzorované odkazy

Období sychravých dní, chladu a četných dešťů si žádají i vhodné obutí. Letošní sezóna velí doplnit si botník o alespoň jedny Kitten Heels.

Kitten Heels byly představeny v pozdních padesátých létech jako formální botky pro mladé dospívající dívky, protože vyšší podpatky by byly považovány za nevhodné pro dívky mladší jako třináct let. Byly nejen kotníkové, ale měly formu i polobotek. Nicméně počátkem šedesátých let se staly módními pro všechny ženy napříč věkovými kategoriemi.

Za tu dobu prošly Kitten Heels četnou proměnou v designu a pojetí. Dnes jsou opět na výsluní a ty letošní z kolekce značky Humanic mají exkluzívní podobu kotníkáčů s úzkými konickými podpatky do 3,5 cm, ostřejší špičkou a lakovanou kůží.

Kitteen Heels Alisha, lakovaná černá kůže, cena 3 499 KčKitteen Heels Alisha, lakovaná černá kůže, cena 3 499 Kč

Chladnější dny již nyní lákají k obutí kozaček a kotníkáčů. A Kitten Heels jsou ideálními kandidáty k využití. Jsou to společnice elegantní, pro přechodové období mezi podzimem a zimou. Nejsou prvoplánově ryze zimními botkami.

Kitteen Heels Alisha, lakovaná kovově šedá kůže 3 499 KčKitteen Heels Alisha, lakovaná kovově šedá kůže 3 499 Kč

Na první pohled zaujmou díky extravagantní a šik lakované kůži, která nejlépe vynikne v barvičkách jako smetanová, krémová, kovově šedá, stříbrná a černá. Kitten Heels jsou novým typem obuvi coby jeden z největších trendů pro chladné dny.

Kitteen Heels Alisha, lakovaná krémová kůže 3 499 KčKitteen Heels Alisha, lakovaná krémová kůže 3 499 Kč

Úspěch v letošní sezóně je s Kitten Heels prostě zaručen!

Zdroj foto: Humanic

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, kozačky, ostatní, ostatní, zimní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu