Nemusíte být celebritou, abyste měli trendy a casual look

Nemusíte být celebritou, abyste měli trendy a casual look

9. listopadu 2017, NILA, Thought, casual oblečení, dámské oblečení, udržitelné materiály

Sponzorované odkazy

Jak skloubit pohodlí, styl a originalitu? Napoví vám anglická značka udržitelné módy Thought, která má ve svém repertoáru smart casual kousky, oblečení pro volný čas, ale také třeba oblečení na jógu. Jejich nejnovější kolekce je inspirována velkými umělci a jejich barevnou paletou. Potěší pohodlnými střihy a také skvělými materiály.

Anglická móda s Thought

Udržitelná móda se stává stále diskutovanějším tématem a značky vyznávající tuto filozofii se dostávají do popředí. Jestliže i vy toužíte mít ve skříni oblečení z kvalitních materiálů, které nezatěžují životní prostředí, poohlédněte se u anglické značky Thought. Její nejnovější volnočasová řada zahrnuje pestrobarevné a vzorované kabáty, sukně, šály i šaty a svou originalitou vás plně ohromí. Oblečení je volné, pohodlné, příjemné a už na první pohled dokáže přitáhnout pohledy. Navíc je cenově přijatelné a tak si jistě zaslouží vaši pozornost.

Udržitelná móda

Přemýšlíte, proč a jestli dát udržitelným materiálům šanci? Kromě toho, že jsou přátelské k životnímu prostředí, mají i další nesporné výhody. Mezi nimi vyniká především životnost. Oblečení z těchto materiálů vám vydrží dlouhá léta a ne jen jednu sezónu, jak jsme často zvyklí. Značka Thought, která je k dostání v obchodě Nila, využívá materiálů jako biobavlna, bambusová viskóza nebo tencel, které jsou pohodlné a příjemné.

Na jógu i do práce

Nejprve firma Thought, která dříve nesla název Braintree, nadchla v Austrálii svými konopnými košilemi. V tamním horkém počasí se velmi osvědčily, staly se hitem a značka se rozrůstala. Základnu přestěhovala do Londýna a nyní se orientuje především na casual kousky, které se hodí jak pro volný čas, tak třeba i do kanceláře. Každé místo rozzáří svými pestrými barvami či potisky, které jsou pro tuto sezónu inspirovány největšími umělci, a především jejich paletami těch nejkrásnějších odstínů. Nechybí zde květinové vzory, abstraktní vzory, proužky, peříčka, ale oblečení zdobí i celá řada nezvyklých kreseb.

Foto: NILA

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu