Buďte pink: se spodním prádlem od Lindexu

Buďte pink: se spodním prádlem od Lindexu

19. listopadu 2017, Lindex, rakovina prsu, pink, růžová, kolekce, spodní prádlo, dámské spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Luxusní domácí oblečení v prémiové kvalitě, jehož koupí pomůžete v boji proti rakovině prsu? To je ta nejlepší investice do oblečení bez výčitek. A Lindex vám v tom pomůže. Růžová kolekce je tu!

Lindex se letos zapojil do projektu Bellis Young & Cancer, čímž podporuje boj proti rakovině prsu. Lindex z každého prodaného kousku z nové kolekce věnuje celých 10 % pro účely projektu, tedy na výzkum rakoviny prsu. Lindex se této zákeřné nemoci věnuje dlouhé roky, čemuž nasvědčují letité finanční podpory různým institucím pracujících na výzkumu rakoviny.

Součástí nové kolekce je i růžový náramek Pink Bracelet, který má symbolizovat výhru nad nemocí. Dominantou náramku je překrásný růžový kamínek.

Bellis Young & Cancer

Bellis Young & Cancer je projektem Aliance žen s rakovinou prsu, o. p. s. Tento projekt se zaměřuje na mladé ženy (do 45 let věku), které onemocněly nebo prošly léčbou nádorového onemocnění prsu. V projektu je stěžejní vzájemné předávání zkušeností mezi pacientkami samotnými, což pozitivně ovlivňuje návrat a zapojení se zpět do běžného života. Samozřejmostí je i odborná pomoc, hledání nové motivace a nových životních impulsů. Tento úctyhodný projekt má i osvětovou funkci a informuje veřejnost o prevenci rakoviny prsu (edukace samovyšetření prsu).

Onkologicky nemocné pacientky, takzvané „bellisky“, pomáhají jedna druhé.Onkologicky nemocné pacientky, takzvané „bellisky“, pomáhají jedna druhé.

Pink Lindex 2017

Růžová kolekce Lindex vás potěší osmnácti kousky domácího oblečení včetně spodního prádla v prémiové kvalitě. Tváří kolekce se stala švédská modelka Sabina Karlsson, která svým plnoštíhlým tělem dokazuje, že krásná může být opravdu každá žena.

Domácí atmosféru naladíte prostřednictvím hedvábně bílé košile, luxusního kašmírového setu v módní světle šedé a heboučkého županu v růžové. Také spodní prádlo hraje v tónech růžové doplněné o sexy černou v podobě noblesní krajky. Kolekci a potažmo její charitativní účel doplňuje protetická, velmi pohodlná podprsenka.

Kolekce Lindex pro domácí lenošení hraje růžovými tóny.Kolekce Lindex pro domácí lenošení hraje růžovými tóny.

Lindex

Historie švédské značky sahá až do roku 1954, kdy pánové Ingemar Boan a Bengt Rossel otevřeli první obchod se spodním prádlem Fynd v Alingsås. Obchůdek se stal natolik oblíbený, že brzo otevřeli další a přejmenovali se na společnost Lindex z Gothenburgu. V současné době je Lindex je módní velikán, který provozuje na 480 obchodů v 17 zemích. V nabídce od Lindexu naleznete široký sortiment dámské módy, dětské módy, spodního prádla a kosmetiky.

„*Chtěli jsme vytvořit nádherné kousky pro skvělou věc. Soustředili jsme se na harmonii a pohodu, a této kolekci domácího oblečení jsme do vínku vdechli rafinované a minimalistické siluety a něžné detaily, to vše v nádherných barvách. Najdete tu vše od něžné růžové až po tmavě rudou*,“ říká Annika Hedin, ředitelka designového oddělení společnosti Lindex.

Růžovou kolekci Lindex hledejte už nyní na prodejnách Lindex a na stránkách lindex.com.

Foto: youngandcancer.cz, lindex.com

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu