Do hlubin: Nereid od Presiosa Components

Do hlubin: Nereid od Presiosa Components

15. listopadu 2017, Preciosa, Nereid, šperky, luxusní šperky, drahokamy, Crystal Net

Sponzorované odkazy

Preciosa uvádí na trh kolekci Nereid, která nás zavede do temných, ale úchvatných hlubin oceánu, kde vládne mořská nymfa Nereidka. Tento svět je zábavný, hravý, ale stále okázale luxusní, jak jsme u tohoto předního výrobce a dodavatele českého křišťálu zvyklí. Spolu s novou kolekcí přichází Preciosa také se sítí Crystal Net, novinkou, která je stěžejním prvkem kampaně pro podzim a zimu 2018/19.

Inspirace neskutečnými barvami a tvary

V hlubinách oceánu najdeme mnohé – roztodivná stvoření, podmořské krátery a přehlídku pohádkových barev a tvarů. Všednost ustupuje do ústraní, aby uvolnila místo zdobnosti. „Nereid je pozvánkou do tohoto fantaskního světa. Designy, které jsme vytvořili, dávají možnost okusit ho všemi smysly. S Nereid stoupáme z nejhlubších temnot oceánu po mělčiny, kde v písčinách malují sluneční paprsky na dno. Tématem navíc rezonuje naše hluboká fascinace technologiemi,” popisuje inspiraci kolekce podzim-zima 2018/19 Tereza Šikulová, vedoucí Design Labu Preciosa Components. „Nereid v sobě ukrývá touhu proniknout do nejhlubších koutů naší představivosti a překročit hranice toho, co známe a přijímáme jako krásné,” uzavírá.

Novinky kolekce Nereid

Největší hvězdou nové kolekce je bezpochyby Crystal Net, jedinečná síť, která pokryje křišťálem vše. Pozornost poutá každý jednotlivý kousek, který vyniká kameny v deseti různých barvách a rozličných velikostech. Vaše smysly osloví nová barva Deep Sea, inspirována přírodním polodrahokamem lapis lazuli. Vyniká temně modrým zbarvením, které je jak výstřední, tak i elegantní. Erinite, zelenkavě modrá, připomíná tropické laguny s vintage nádechem. Lávu, deroucí se z hlubokomořských příkopů, připomíná Crystal Red Flame. Přináší s sebou nádech luxusu, kterým zahalí každý outfit. Podobně jako Aventurine, který si můžeme splést s bájným pokladem na dně mořské propasti. Jeho blýskavé zlaté šupinky rozeseté v krystalu v nádherném krémovém odstínu ukazují, že skutečný luxus je opravdu na dosah ruky.

Foto: Preciosa

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu