Sexy silueta: Skinny džíny od Levi's®

Sexy silueta: Skinny džíny od Levi's®

3. prosince 2017, Sexy silueta, podzim: Skinny džíny, značka Levi's®

Sponzorované odkazy

Vůbec první džíny pro ženy byly představeny v roce 1934 a tuto malou revoluci ušila značka Levi's®. Nesly číselný kód 701. Od té doby se značka ženami neustále inspiruje a přináší dámské střihy pro všechny typy postav.

Nejoblíbenější jsou obtažené skinny džíny z pohodlných strečových materiálů. Dokonale sedí, zdůrazňují přednosti a lichotí postavě a navíc se hodí opravdu pro každou příležitost.

V podzimní kolekci si můžete vybrat střih s normálním (711 Skinny) či zvýšeným pasem (721 High Rise Skinny), nebo novinku Mile High Super Skinny s ultra zvýšeným pasem a extra úzkými nohavicemi, které sedí jako druhá kůže.

Nosí se normální i zkrácená délka ke kotníkům. A pokud máte rády retro styl, vyzkoušejte 501® Skinny z klasického oldschoolového denimu.

„V této sezóně představujeme Skinny Jeans ušité z vysoce kvalitních inovovaných materiálů a v nových odstínech. Podtrhují ženskou siluetu a pomohou vytvarovat typický leviskový zadeček,“ říká Karyn Hillmanová, produktová manažerka Levi's®.

Mrknout můžete i na video

Více se dozvíte na Levi.com a facebook.com/le­vis.

Foto: Muzikantky Kilo Kish (711 Skinny), Tommy Genesis (721 High Rise Skinny) a Miya Folick (501® Skinny) v New Orleans

Zdroj foto: Levis;

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu