Nové kolekce bytových vůní pro vaše harmonické bydlení

Nové kolekce bytových vůní pro vaše harmonické bydlení

1. prosince 2017, Á la Maison, kolekce vůní Ashleigh & Burwood, domov, difuzery, vonné esence, vonné tyčinky, svíčky

Sponzorované odkazy

Domov by měl být azyl, váš kout, kam směřujete z mnohdy hektického vnějšího světa. Místo, kde naleznete svůj klid a jste se svými blízkými, rodinu a přáteli. I na tohle mysleli tvůrci nových kolekcí bytových vůní, které vám provoní domov tak, aby byl pohodový, milý a příjemný. To vše dokáží bytové vůně Ashleigh & Burwood London.

V novinkách se opět kloubí velmi příjemné vonné esence s kreativním designem výrobků. Design kolekce Artistry vytvořila Phillipa Steel. Ručně malovaný design byl dotvořen technikou akvarelu. Výrazná a velmi zajímavá kolekce Wild Things je inspirovaná bohatou historií Anglie, kdy zachycuje dlouhé cesty po celém světě. Kolekce Scented Home potvrzuje svoji oblíbenost, v kolekci Ashleigh & Burwood je více než deset let, letos dostala redesign obalů a esencí.

Kolekce Artistry

Philippa Steel, členka designového týmu společnosti Ashleigh & Burwood, vyvinula design kolekce, který doplnila o uměleckou tématiku. Proces zahrnoval mnoho hodin vytváření ručně kreslených skic, které byly zdokonalené za pomocí akvarelu. Kolekce nabízí 6 nových vůní; Eastern spice, Peony blush, White vanilla, Sunfrenched fig, Soft cotton, Country lavender. V kolekci najdeme od stylové skleněné svíčky a difuzér až po dárkovou sadu difuzérů s mozaikovými vzory a také dárkové sady obsahující malou vonnou svíčku, vonný polštářek ve tvaru srdce a malý vonný difuzér.

Na vánoční období nabízí kolekce další 4 vůně; Champagne noël, Christmas time, Frosted snow a Winter forest. Tyto vůně najdeme ve vonných svíčkách a difuzérech, zdobených do červených, zlatých a měděných tónů. Ve vánočních produktech najdeme také dárkové sady mozaikových difuzérů a vonnou keramiku, s vůněmi Frosted snow, Christmas time.

Kolekce The Scented Home

Je novinkou letošního roku. Tato skupina vůní byla zahalena do jednoduchého, krásného a cenově dostupného konceptu, který najde místo v každém domově. Pastelové barvy obalu spojují kolekci do jednoho celku. Tyto difuzéry provoní interiéry čerstvě vypraným prádlem až po marocké koření, čarovný les nebo jemnou pivoňku. Vůně jsou baleny v jednoduchém tubusu, který obsahuje skleněnou nádobku s vůní o objemu 150 ml a bambusové tyčinky. Ve vánočních vůních zde najdeme nové, Sparkling prosecco a Christmas tree.

Kolekce Wild Things

Jako zbrusu novou kolekci, plnou života, představujeme vůně Wild Things. Jsou inspirované bohatou historií Anglie, kdy zachycují dlouhé cesty po celém světě, a vydávají nádech krásna. V této kolekci si vychutnáte krajinné statky, tajemné ostrovy a tropické džungle – na výběr je z 5 okouzlujících vůní; Mandarin&Bergamot, Black raspberry, Coconut&Lychee, Mimosa, Cognac&Leather.

Celá kolekce obsahuje vonné svíčky, difuzéry a náplně do difuzéru. Akcent kolekci dodávají zlatá víčka a černé bambusové tyčinky. Tato kolekce se stane bohatou ozdobou každého interiéru. Ve vánočních vůních jsou k dispozici svíčky a difuzéry ve třech provedeních; White Christmas, Christmas spice, Winter forest.

Zdroj foto: Á la Maison

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu