Biosophy inspirace pro společenskou sezónu: vzhůru na plesy a večírky!

Biosophy inspirace pro společenskou sezónu: vzhůru na plesy a večírky!

21. listopadu 2017, Biosophy, dekorativní kosmetika, plesy, večírky

Sponzorované odkazy

Podzimní a zimní měsíce bývají spojeny s časem velkolepých plesů a večírků vyžadujících vždy jednoznačně perfektní make-up. Značka Biosophy k této příležitosti přichází s pěti produkty přírodní dekorativní kosmetiky.

Tyto excelentní pomocníci vám dokonale rozzáří každý okamžik, a přitom budou citlivě pěstit vaši pleť. Kosmetika značek Ilia Beauty, Juice Beauty a Sienna Byron Bay v sobě spojuje ty nejčistší složky organického původu, dbá na etický a udržitelný přístup k výrobě a odmítá testování na zvířatech.

Rozjasněte se!

Oboustranný rozjasňovač Golden/Bronze Juice Beauty se může stát vaším nepostradatelným společníkem právě letošní společenské sezóny. S trendem konturování obličeje je totiž rozjasňovač naprostou nezbytností. A Golden/Bronze Juice Beauty dokáže skvěle rozjasní tvář, ale poslouží také jako bronzer či oční stíny. Může být váš za cenu 1 050 Kč.

řasenka Juice Beauty; lesk na rty Heartbeat Ilia Beauty; oboustranný rozjasňovač Golden/Bronze Juice Beautyřasenka Juice Beauty; lesk na rty Heartbeat Ilia Beauty; oboustranný rozjasňovač Golden/Bronze Juice Beauty

Svůdné rty

O dokonale nalíčené červené rty k vaší společenské róbě není nutno s leskem na rty Heartbeat Ilia Beauty nijak zvlášť pečovat. Obdaří rty vysokým leskem, a navíc rtíky zůstanou celý večer hydratované a vyživené. Cena činí 720 Kč.

Lepý pohled očí

Takový vám řasenka Juice Beauty, a pod brvami budete svůdným pohledem mámit muře okolo. Řasenka Juice Beauty řasy krásně prodlouží, dodá jim na objemu a díky rostlinným pigmentům řasy přirozeně zvýrazní. Je k mání za 790 Kč.

polomatná rtěnka Ilia Beauty a nadlak na nehty Mystical Top Coat Sienna Byron Baypolomatná rtěnka Ilia Beauty a nadlak na nehty Mystical Top Coat Sienna Byron Bay

Krásné ruce

Upravené ruce a kvalitní manikúra j dnes nezbytností. Obzvláště na večírek či ples. Vrchní lak Mystical Top Coat Sienna Byron Bay dodá vašim rukám, prstíkům a klasickým barvám extravaganci a třpyt. Pořídit jej lze za 480 Kč.

Jemná elegance

Díky polomatné rtěnce Ilia Beauty budou vaše rty nenápadné, a přitom elegantně barvité. Rtěnka díky své krémové textuře s neon odstínem zanechá rty hebké a hydratované. A vy se opět budete skvět v pohledech okolí. Koupit ji lze za 770 Kč.

Všechny produkty a mnohé další jsou k dostání v Biosophy Beauty Concept Store, Křižíkova 463/113, 186 00 Praha 8 – Karlín a online na www.biosophy.cz.

Zdroj foto: Biosophy

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii kosmetika a líčení a make up.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu