Třpytivé flitry: buďte šaramantní ve dne, v noci!

Třpytivé flitry: buďte šaramantní ve dne, v noci!

13. prosince 2017, Humanic, boty, kabelky, polobotky, lodičky, kabela, taška, kabelka

Sponzorované odkazy

Blyštivé flitry už dávno nejsou doménou jen pro glamour večerní příležitosti. Bohatě zdobené polokozačky, lodičky, polobotky, psaníčka i velké kabelky nás doprovází i před soumrakem. Takovéto botky pak dávají jiskřivý kontrast džínám i uhlazeným business outfitům.

Kate Gray lodičky s přezkouKate Gray lodičky s přezkou

Kate Gray lodičky

Flitrované lodičky s přezkou pro zpevnění jsou dnes IN. Vysoký podpatek štíhlejšího rázu dodá vaší postavě ladnost a šarm. Netradiční flirtování povrchu botky bude skvělým doplňkem nejen večerních looků. Lodičky stojí 1 599 Kč.

Cross Over malá kabelkaCross Over malá kabelka

Cross Over

Malá kabelka Cross Over patří k artiklům, bez nichž se dnes zkrátka neobejdete A nejen večer. Skvěle ozvláštní a dotáhnou k dokonalosti outfit s džínami, hedvábnou halenku či krajkovým topem a svetříkem. Může být vaše za 999 Kč.

Kate Gray flitrované polobotkyKate Gray flitrované polobotky

Kate Gray polobotky

Suprovní nízké polobotky se šněrováním a celozdobením flirty jsou letošním tahákem k jakémukoli looku. Jsou zároveň sportovní, a přitom tak noblesní. Budou trefným doplňkem oblečení, s nímž nic nezkazíte. Vyjdou vás na 1 699 Kč.

Kate Gray lodičky se zlatým ornamentemKate Gray lodičky se zlatým ornamentem

Kate Gray lodičky s ornamentem

A ještě jednou lodičky v akci. Tentokráte se zlatavým ornamentálním vzorem na černém podkladě. Epesní a šik kousek, který bude sedět k mnohému vašemu looku. Elegantní a neotřelé jsou tyto vzorované lodičky na vysokém podpatku v nichž vaše nožka vynikne. Lze je pořídit za cenu 1 599 Kč.

Kate Gray šik zlatá taška s flitryKate Gray šik zlatá taška s flitry

Kate Gray zlatá taška

Tenhle kousek vypadá, že se do něj vejde hodně vašich „maličkostí a nezbytností i něco navíc. Třeba malý nákup. Zapínání na zip v horní části vše udrží pěkně uvnitř tašky a zlatý podklad ozdobený širokým středovým flitrovaným pásem nezůstane bez povšimnutí okolí. Za 1 399 Kč může být taška vaše.

Kate Gray bordó lesklá kabelkaKate Gray bordó lesklá kabelka

Kate Gray bordó kabelka

Malinko menších rozměrů, nežli předchozí adeptka je tahle krásná kabelka s velkými uchy, které umožňují nosit ji i přes rameno. Bordó provedení těla kabelky v lesklém a blyštivém designu jí svědčí a vám bude také. Cena činí 999 Kč.

Vybrali jste si z těchto třpytivých modelů nové kolekce? Pokud ne, tak další prima kousky najdete na Humanic.net.

Zdroj foto: Humanic

Úvodní foto: kabelka Cross Over

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, lodičky, luxusní kabelky, módní kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu