Blýskněte se! / Lakované kabelky 2011

Blýskněte se! / Lakované kabelky 2011

16. ledna 2011, lakované kabelky, barevné kabelky, psaníčka, dámské kabelky, kožené kabelky, kabelky trendy 2011

Sponzorované odkazy

Kabelka je absolutně nejženštější věc ze všech doplňků a dámy si tuto výsadu opravdu užívají. Neznám žádnou ženu, která by ve svém šatníku měla jen jedinou kabelku. Důvod je jednoduchý, jediná kabelka nemůže doplnit outfity pro veškeré události a také je velmi obtížné najít univerzální velikost. Proto přivítejte ve své sbírce nový trend – lakovanou kabelku.

Lakované kabelky v zářivých barvách, v odstínech žluté, zelené, růžové a modré na sebe poutají pozornost úplně každého. Mám je ráda, nenásilnou formou dodají elegantní vzhled i obyčejnému outfitu. Pokud si správně vyberete, můžete v ruce držet hned několik trendů najednou. Aniž by kabelka na sobě nesla známou značku, může získat velký obdiv zajímavými zipy, oslnivým leskem, zdobnými nýty a zářivou barvou.

Jaká barva je ta pravá

Rozšiřte si svou sbírku kabelek! Já jsem nedávno zjistila, že nemám žlutou kabelku. Koupila jsem si totiž jarní fialovou bundu a zjistila jsem, že k ní nemam doplňky. Takže já jsem výběr barvy měla jednoduchý. Vy asi barvu nové kabelky zvolíte podobně, anebo jak to většinou bývá, spontánně v obchodě.

Pokud patříte k milovníkům černého oblečení, rozsekněte jednotlivost barvy nějakou nezřízenou kabelkou v barvě rudé rtěnky, čerstvé pomerančové šťávy, signálně žluté či luční zeleně, můžete to být výborný způsob, jak dodat vašemu stylu švih.

Malá nebo velká

Velikost kabelky si vyberte podle toho, kam jí chcete nosit. Pokud jí chcete nosit do kina, stačí vám jen malá kabelka, kam schováte peněženku a klíče. Ale jestliže si jí chcete brát na víkendové výlety se svým novým objevem, bude se vám hodit větší varianta. A co třeba malé lakované psaníčko s nýty na divoké večírky? To je dobrý nápad, jen se při koupi ujistěte, že v něm skryté očko na zápěstí. Bez této zdánlivé banality by se pití drinku mohlo proměnit v hotové martyriu.

Inspirace a typy

Úchvatně budete vypadat, pokud zkombinujete barvu kabelky s lakem na nehty a ve stejném odstínu zvolte i rtěnku, ale to jen v případě, že jste si vybraly červenou nebo neutrální barvu kabelky.

Už dávno odzvonilo diktátu, který poroučel sladit kabelku s botami. Od 90. let je móda díkybohu benevolentnější a vy můžete kabelku barevně sladit třeba s páskem.

Zdroj: www.polyvore.com, www.net-a-porter.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu