Pánové, zima začíná: oblékejte se stylově a hřejivě i pod své oblečení!

Pánové, zima začíná: oblékejte se stylově a hřejivě i pod své oblečení!

27. listopadu 2017, pánské spodní prádlo, boxerky, trenýrky,

Sponzorované odkazy

Spodní prádlo není jen doménou žen, jak by se někdy mohlo zdát. Pánové jsou v tomto směru méně diskrétnější, a tak nějak (i v médiích) méně nápadní a viditelní. Přitom mnozí dbají na kvalitní a šik spodní prádlo stejně jako ženy, ne li více.

A protože udeřily chladné dny, ty mrazivé jim dýchají na záda, je dobré mít zásobu kvalitního, elegantního a šik prádla v šuplíku. Chcete ti kvalitu, precizní provedení i příjemně nositelný a dobrý materiál, sáhněte určitě po značkových kouscích. V nich nenajdete žádné nevhodné látky, které do materiálu, jež nosíte přímo na těle nepatří.

Calvin Klein Boxer BriefCalvin Klein Boxer Brief

Calvin Klein Boxer Brief

Balíček pánského spodního prádla od značky Calvin Klein v černém provedení s bílými nápisy na horní části. Balení obsahuje troje komfortní přiléhavé boxerky z příjemného materiálu, savého a odpuzujícího pot od těl. Balíček lze pořídit za cenu 1 120 Kč.

Polo Ralph Lauren GBPolo Ralph Lauren GB

Polo Ralph Lauren GB

Apartní sada dvou trenýrek od značky Polo Ralph Lauren . Sada pánského spodního prádla z příjemného materiálu ve volném střihu, obsahuje dvoje trenýrky – červené a černé s nápisem na horní části. Set vyjde na 1 590 Kč.

Tommy Hilfiger Trunk Premium EssentialsTommy Hilfiger Trunk Premium Essentials

Tommy Hilfiger Trunk Premium Essentials

Sada tří jednobarevných kousků spodního prádla od značky Tommy Hilfiger, dostanete troje komfortní trenýrky v barvě červené, šedivé a tmavě modré. Cena balíčku je 1 190 Kč.

Styx Stripes And SquaresStyx Stripes And Squares

Styx Stripes And Squares

Pánské trenýrky volného střihu s pohodlným širokýma trojitě prošitým pásem gumy od značky Styx v apartní kombinaci černá, modrá a červená barva, s barevným logem na přední části. Trenýrky stojí 349 Kč.

Urban Classics Modal Boxer ShortsUrban Classics Modal Boxer Shorts

Urban Classics Modal Boxer Shorts

Klasika bílých boxerek značky Urban Classics s pojmenováním Modal Boxer Shorts, jsou dvojka kvalitních kousků s černým nápisem po obvodu. Mohou být vaše za cenu 440 Kč.

Styx Camo camoStyx Camo camo

Styx Camo camo

Sportovní pánské kvalitní trenky v camo alias army provedení od značky Styx. Zelené barevné provedení je z kvalitní 100 % bavlny a se znakem na gumě. Styx Camo vyjdou na 349 Kč.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu