Česká perla: Nomio šperky

Česká perla: Nomio šperky

5. prosince 2017, šperky, Nomio, perly, perlové šperky, Nomio šperky

Sponzorované odkazy

Jen málokterý šperk se může pyšnit naprostou nadčasovostí a nestárnoucí elegancí. Ty perlové však do této kategorie bezesporu patří. Možná jste je v babiččině šperkovnici obdivovaly už jako malé slečny, nyní mohou na slavnostních příležitostech zdobit i vás. O tom, jak různorodé a zajímavé mohou perlové šperky být, vás nyní přesvědčí česká značka Nomio, která odkazuje na jejich nostalgii a zároveň je představuje v novém světle. Protože existuje mnohem víc než klasické perlové náhrdelníky.

Perly ke každému outfitu

Jsou nejen nadčasové, ale také univerzální. Perly vás v té pravé podobě mohou zdobit nejen na honosném bále, ale i při běžných příležitostech a doladí klidně i sportovněji laděný outfit nebo džíny. Celé je to o zpracování. To mistrně ovládá šperkař Milan Nováček, který je pod značkou Nomio podepsán. Nenechává se při tvorbě svazovat pravidly a dává tak vzniknout originálním a odvážným autorským šperkům. Jsou natolik typické, že je poznáte na první pohled.

Berries – kolekce pro všechny ženy

Nomio šperky před nedávnem představily kolekci Berries. Perly jsou zde zasazeny do šperků nejrůznějších tvarů a velikostí opravdu jako malé bobulky – někde je jich více pohromadě, někdy stačí jen pár perliček, aby vznikl dokonalý šperk. Jejich důmyslné spojení s kovem vytváří úchvatnou a jedinečnou podívanou. V kolekci najdeme jak náušnice, tak i náhrdelníky či prsteny. Vybrat si můžete ze dvou barevných variant – klasické a elegantní bílé a zajímavé a okázalé černé. Díky různorodosti jsou šperky vhodné pro ženy všech věkových kategorií.

NOMIO – české perlové šperky

Za šperky Nomio stojí Milan Nováček, který oplývá schopností promítnout do šperků emoce a dodat jim tak třetí rozměr. Chvíle štěstí, vzpomínky, radost, krásu nebo třeba lásku – to vše je prostřednictvím šperků vyjádřeno. Každý kousek tak vypráví příběh. Bude ten váš o tajemství, touze, přání, nebo splněných snech? Ať tak či tak, mezi šperky Nomio najdete ten, který bude vyprávět právě ten váš.

Foto: Nomio šperky

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu