Ve víru novinek ze světa krásy

Ve víru novinek ze světa krásy

19. prosince 2017, Kosmetické novinky: SENSAI a Issey Miyake

Sponzorované odkazy

Rok se s rokem sešel a na dveře už zase klepou Vánoce. Co letos nadělit pod stromeček? S voňavým dárečkem určitě nešlápnete vedle! Sensai a Issey Miyake vám vyčarují provoněné Vánoce.

Pokud stále nevíte, čím obdarovat svoji drahou polovičku, vybírejte z novinek od Sensai. Luxusní parfém je to pravé ořechové pro každého muže. Nezapomínejte také na sebe a i vy si nadělte vůni. Nebo si přejte některou kosmetickou vychytávku od Issey Miyake. Bude vám to slušet po celý rok!

Kosmetické novinky pro letošní Vánoce a pro vaši krásu.Kosmetické novinky pro letošní Vánoce a pro vaši krásu.

Sensai

Značka Sensai se zrodila v Japonsku v roce 1887. Známá je především díky výzkumu v oblasti kyseliny hyaluronové, který je považována za elixír v mládí. Kyselina hyaluronová je přírodní hydratační látka, která zlepšuje pružnost a hydrataci pokožky, má protizánětlivé účinky a pozitivně působí na pleť, rty, vlasy i nehty. Sensai své výrobky prodává ve více než 50 zemích po celém světě. Klíčovou ingrediencí produktů Sensai je přitom hedvábí Koishimaru, jejíž blahodárné účinky znali pouze příslušníci japonské císařské rodiny. Toto hedvábí stimuluje produkci kyseliny hyaluronové. Sensai přípravky jsou vhodné pro všechny typy pleti včetně suché a stárnoucí.

Sensai zaujme ženy, které touží po opravdovém luxusu a chtějí si udržet mladistvý vzhled.Sensai zaujme ženy, které touží po opravdovém luxusu a chtějí si udržet mladistvý vzhled.

Sensai novinky 2017

Letošní rok se u Sensai nesl ve víru novinek. Hvězdou je bezesporu nový, ultralehký a tekutý make-up Sensai Luminous Sheer Foundation (30 ml) s rozjasňujícím efektem. Tento revoluční make-up dokonale splyne s vaší pokožkou a zajistí hydrataci po celý den. Správnou fixaci make-upu zajistí pudr Sensai Translucent Loose Powder (20 g). Je lehký jako peříčko a propůjčí absolutní péči v neviditelném efektu. Díky třpytivým mikročásticím pleť dokonale rozjasní a dodá jas. Sensai Glowing Base (30 ml) je podkladovou bází pod make-up, který dodá pokožce světlo díky perleťovým pigmentům, upraví a zpříjemní tón pleti. Nalíčení můžete podtrhnout Sensai Supreme Illuminatorem, který stačí aplikovat na místa, která chcete rozjasnit. Rozjasňovač kompletně pleť projasní a je vhodné jej použít pod make-up. Třešničkou na dortu jsou samozřejmě vaše rty, které budou přímo famózní s hydratační podkladovou bází na rty Sensai Total Lip Treatment. V čem je tenhle produkt výjimečný? Složení z botanických extraktů opticky vyhlazuje linie a vertikální vrásky pro přirozeně plný a krásně definovaný tvar rtů. Dá se používat samostatně nebo pod vaši oblíbenou rtěnku. Letošní novinkou je rovněž profesionální štětec Sensai Liquid Foundation Brush pro práci s tekutým make-upem.

Novinky Sensai pro letošní rok, pro letošní Vánoce.Novinky Sensai pro letošní rok, pro letošní Vánoce.

Issey Miyake

Taktéž Issey Miyake je japonskou značkou. Byla založena roku 1970 designérem a návrhářem Issey Miyakem. Issey Miayke se narodil roku 1938 v Hirošimě a zažil shození atomové bomby. Naštěstí v životě bojoval dál a aktivně působil na poli designu. Jeho práce se zanedlouho setkala s úspěchem a roku 1992 vstoupil do světa parfémů. Jeho vůně jsou určeny především ženám a jsou typické pro použití japonských ingrediencí, láskou k japonským tradicím, kultuře a tamější přírodě.

Issey Miyake parfémy pro letošní rok najdete v ženském a mužském provedení. Obě varianty se mohu pochlubit tou nejčistší podobou designu, který je vkusným doplňkem vašeho interiéru. Kombinace jemně modrošedé barvy a průhlednosti flakonu zdůrazňuje silné linie a zároveň jemnost celého flakónu. Víčko parfému má být symbolickým vyobrazením synergie mezi mužem a ženou, čímž odráží duální symboliku vody. Samozřejmostí je impozantní logo, které je pevně spjaté se značkou Issey Miyake. Ženský parfém je odrazem slunečních paprsků dopadajících na mořské vlny s prvky bergamonu a grapefruitu. Mužský parfém je mixem slaného dřeva s jantarovým dřevem.

Luxusně provoněné Vánoce s Issey Miyake.Luxusně provoněné Vánoce s Issey Miyake.

Foto: Issey Miyake, Sensai

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii kosmetika, líčení a make up, ostatní, parfémy a vůně a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu