Zimní čas s Han Kjøbenhavn i Pumou

Zimní čas s Han Kjøbenhavn i Pumou

11. prosince 2017, PUMA spolupracuje s dánskou značkou Han Kjøbenhavn, zimní kolekce

Sponzorované odkazy

Netradiční sportovní oblečení, které užijete do města i do přírody? To je nová Puma ve spolupráci s dánskou značkou Han Kjøbenhavn. Pravý zimní čas s puncem pravého severského stylu života pro letošní zimu má jméno Puma.

Globální sportovní značka Puma letos spolupracuje s dánskou streetwearovou značkou Han Kjøbenhavn. Stylově tímto novým partnerstvím pak představuje celou kolekci, ve které se prolínají základní prvky severského designu – jednoduchost a funkčnost.

Zakladatel a kreativní ředitel Jannik Davidsen, jehož zálibou jsou toulky dánskou Kodaní, nalezl inspiraci v místním sportu, příměstské architektuře a severském stylu života.

Kolekce podzim/zima 2017

Jednoduchost a funkčnost jsou základy skandinávského designu a Han Kjøbenhavn, zakladatel stejnojmenné značky je pozdvihl na vyšší level. Zakládající partneři Jannik Davidsen a Tim Hancock modely pasují do kodaňského stylu. Inspirací jim byla vlastní výchova, místní sporty a příměstská architektura. Oblečení z nové kolekce je charakteristické zajímavým použitým materiálem, kterým je viskózové hedvábí, žerzej a kepr. Obuv okouzlí nejednoho módního nadšence pro svoje tlumené barvy, které jsou nostalgické.

Puma a Han Kjøbenhavn tuto sezónu halí do sportovně-elegantního stylu. V severské provoněné kolekci hledejte tradiční styl tenisek Clyde Stitched s originálním dotekem skandinávského looku. V jednoduchosti je krása, o čemž svědčí právě tato kožená obuv s jednoduchým designem s detailem v podobě obšité linie kolem podrážky. Tento čistý a přitom rafinovaný styl doplňuje na boku značka Puma a Han Kjøbenhavn. V této kolekci rovněž vybírejte z nových redesignovaných bot Tsugi Kori. Na jedné straně odvážný, futuristický styl, na straně druhé použitý luxusní semiš v tlumených barevných tónech z nichž jsou boty vyrobeny. Samozřejmostí je všitý ponožkový svršek v oblasti kotníku, který je již tradicí u této velice oblíbené obuvi.

Nová kolekce se nenese pouze ve znamení bot, je plná dalších oděvů. Zvolit můžete z bundy, která vyniká jednoduchou linií, teplých mikin se stojatým límečkem. Oděvy zdobí krásné výšivky a zlaté zipy. Vše se nese inspirací dánským počasím a architekturou. Třešničkou kolekce je bezesporu baťůžek Backpack univerzálního tvaru pro muže i pro dámy, i hřejivá čepice Beanie s extra měkkou žebrovanou povrchovou úpravou.

Líbí se vám nová kolekce? Je dostupná od konce října ve všech obchodech Puma a samozřejmě v e-shopech.

Foto: Puma, Han Kjøbenhavn

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii obuv, módní peklo, módní značky a návrháři, ostatní, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu