Modrá je dobrá: s Kat.Jewelry určitě!

Modrá je dobrá: s Kat.Jewelry určitě!

29. prosince 2017, Kat.Jewelry, šperky, drahokamy, doplňky, safír, tyrkys

Sponzorované odkazy

Modrá barva patří ve všech svých odstínech mezi nejoblíbenější barvy vůbec. Prakticky nevychází z módy a nejinak je tomu i letos. V sezóně podzim/zima 2017–2018 hraje opět prim a zdobí nejen oblečení, ale i boty, kabelky a třeba i šperky. To dokazuje například nejnovější kolekce značky Kat.Jewelry, jejíž hlavní hvězdou je právě modrá barva. Ta se zde objevuje v kombinaci se zlatem a výsledek je dechberoucí. Přidáte se a svezete se s Kat.Jewelry na vlně „modré“ zimní energie?

Šperky s emocemi

Při vytváření šperků Kat.Jewelry neklade jejich autorka Kateřina Sochorová důraz jen na jejich estetické hledisko. Kromě designu šperků a výběru polodrahokamů věnuje pozornost také širším souvislostem, jako je působení jednotlivých kamenů na člověka. Každý kámen totiž svým nositelům dodává určitou energii a vyvolává rozličné emoce. Šperky z dílny Kat.Jewelry tak dalece přesahují rámec běžných šperků, které můžeme koupit kdekoliv.

Safírové šperky

Náhrdelníky, náušnice a prsteny z nové kolekce jsou laděny do modré barvy a svým nositelkám mají v chladném zimním období dodávat především tu správnou energii. Samozřejmě jim však dodají i velkou dávku stylu. Jsou v souznění s nejnovějšími módními tendencemi a i ten nejobyčejnější outfit dokáží vylepšit o více než jednu kategorii. Šperky s úchvatným safírem dodávají vyrovnanost, moudrost, vnitřní sílu a také klid, který je nezbytný nejen v tomto předvánočním období. V kombinaci se zlatem pak sytá modř safíru vytváří velmi elegantní a ženský vzhled.

Tyrkysové šperky

Zatímco safír působí velmi sofistikovaně a je perfektní volbou i pro slavnostnější příležitosti, šperky s tyrkysem vynikají větší hravostí a veselostí. Budou pro vás tím pravým společníkem, pokud míváte v zimním období sklony k depresi. Tyrkys totiž dokáže dodat sílu, chránit a představuje tak skvělou posilu právě ve dnech, kdy většina z nás za tmy vstává a zároveň přichází domů z práce. Tento kámen, jenž svým zbarvením připomíná karibská moře, totiž mírní negativní vjemy a myšlenky.

Foto: Kat.Jewelry

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu