Vánoční šik make up? Jedině s Marionnaud

Vánoční šik make up? Jedině s Marionnaud

7. prosince 2017, Marionnaud, líčení, make-up, štětce, kazetky

Sponzorované odkazy

Vánoce se blíží a s nimi i nespočet večírků, splnění a dalších akcí, na kterých chceme zapůsobit. Kromě perfektních šatů by nás měl zdobit i vyladěný make-up. Kde se dá sehnat kosmetika, která nás na každé vánoční party promění v sexy divu? V Marionnaud!

Dekorativní kosmetika u Marionnaud

Nová kolekce Marionnaud zahrnuje vše, co budete při vytváření kýženého vzhledu á la femme fatale potřebovat. Kromě nezbytných očních stínů, tvářenek, trendy rozjasňovačů, pudrů a svůdných rtěnek zde najdeme i pomocníky, kteří nám pomohou líčení pozvednout o level výše. Jsou jím šikovné aplikátory, které bez chybičky nalíčí oči, doladí make-up a zvládnou i konturování. Nechybní ani silikonová podložka na čištění štětců či stojánek, díky němuž budete mít všechny své pomůcky vždy po ruce.

Kazetky pro každého

Ať už jako vánoční dárek pro všechny milovnice líčení, nebo jako odměna pro vás samotné, kazetka Marionnaud zajisté udělá radost. Některé jsou složené z očních stínů v několika barevných variantách a s různými finiši. Jiné jsou však mnohem komplexnější. XXL Make-up Palette svým složením a rozmanitostí osloví i profesionály. Najdete v ní totiž vše, co potřebujete k líčení přesně podle svého stylu. A co se v ní skrývá? Nechybí 48 očních stínů, dva kompaktní pudry, osm pudrů pro vytváření kontur na pleti, tvářenka, glitry na tvář i tělo, dvě rtěnky, lesky na rty, tužky na oči, štětec na tvářenku či pudr, ani pět oboustranných aplikátorů na stíny.

Hra s aplikátory

Možná jste je doposud přehlíželi, právě štětce jsou však tím, co vaše líčení dovede k dokonalosti. Nanesete díky nim make-up tak, že nikdo nepozná, že jej máte. Pomohou vám vykonturovat obličej podle vašich představ, nanesou oční stíny stejně precizně jako vizážista a vějířovitý štětec pomůže odstranit všechen přebytečný poprašek. Chybět nemohou ani sety složené z několika druhů oblíbených houbiček, které si poradí s make-upem, bb krémem, tvářenkou i třeba rozjasňovačem. Čištění těchto pomocníků vám pak usnadní silikonová podložka.

Foto: Marionnaud

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu