Stylové dámské hodinky / Guess, Storm, Festina a Swatch

Stylové dámské hodinky / Guess, Storm, Festina a Swatch

17. ledna 2011, Hodinky, Guess, Storm, Festina, Swatch, dámské hodinky, elegantní dámské hodinky, hodinky Guess, hodinky Storm, hodinky Festina

Sponzorované odkazy

Hodinky jsou krásné, často hodně drahé a opravdu velmi důležité pro dámský zevnějšek. Oproti mužům přikládáme větší význam estetické stránce než technickým vymoženostem. Některé dámy mají doma dokonce různobarevné hodinky, aby se daly dobře kombinovat s outfitem, někomu stačí jen jedny sportovní a jedny elegantní.

První náramkové hodinky vyrobilo hodinářství Patek Philippe v roce 1868. Hodinky v sobě samozřejmě neměly baterii, ale měli ruční natahování. První automatické hodinky se objevily na trhu až v roce 1923. Trvalý zdroj energie, baterii, pak dostaly v 50. letech.

Dámské vzory se od počátku inspirovaly pánskými hodinkami, které stačilo nepatrně zmenšit a naladit na ženskou notu. Masivní pánská verze s širokým náramkem se změnila ve stejně krásnou verzi s diskrétním, úzkým nebo barevným páskem a pro večerní příležitost se hodinky ozdobily brilianty.

Guess

Společnost byla založena v roce 1981, ale původně vyráběla džíny. O dva roky později byly veřejnosti představeny první módní hodinky. Guessky poznáte jednoduše, jsou nápadné, sexy, originální a hlavně vždy inspirovány poslední módou. Mít je na ruce znamená, že máte cit pro módu a dobrý vkus.

Storm

Moderní hodinky s osobitým stylem, často používané jako módní doplněk, to jsou hodinky Storm. Každá kolekce je jiná, ale všechny jsou unikátní, podobné lidem, které je nosí – nekonvenční, rafinované a stylové. Zbořte hranice, změňte pravidla a ukažte, kdo jste. Pečlivě si vyberte to pravé umělecké dílo pro vás. Chcete sportovní, moderní nebo romantické? Každý si přijde na své.

Festina

Švýcarské hodinky zdobí dámské ručky již od roku 1902. Název společnosti vznikl z původního motta „Festina Lente“ (tzn. Spěchej pomalu). Festina nabízí maximální preciznost, technický vývoj a neotřelý design v jediných hodinkách.

Swatch

Další švýcarská hodinářská firma se jmenuje Swatch. První hodinky uvedla na trh v roce 1983 a hned se staly naprostou senzací. Celý název společnosti je Swatch group, protože vlastní několik hodinářských firem a navíc je největším výrobcem hodinek na světě. Hodinky si získali oblibu díky kvalitě, krásnému designu a v neposlední řadě nepředstavitelně nízké ceně pro švýcarské hodinky s analogovým displejem.

Ať už máte jakýkoliv typ nebo značku hodinek, měla byste je odnést každé čtyři pět let k hodináři na pravidelnou prohlídku, vyčištění a ověření přesného chodu.

Zdroj: www.polyvore.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu