Sexy a cool kousky pro rok 2018

Sexy a cool kousky pro rok 2018

2. ledna 2018, Intimissimi, Vánoce, vánoční kolekce, spodní prádlo, sexy prádlo

Sponzorované odkazy

Vánoce jsou svátky klidu, míru, ale také lásky. Volné dny a romantika všude okolo nás tak přihrává i šanci utužit vztah s našimi partnery. Pokud přemýšlíte, jak sváteční dny oživit, zkuste si pořídit nové sexy prádlo, kterým překvapíte přítele či manžela. O tom, že to jde i stylově a bez kýče á la „paní Santová“, vás přesvědčí Christmas kolekce italské značky Intimissimi. Ta, stejně jako každý rok, přichází s vánoční řadou, která má vkus, sex-appeal a je jednoduše cool!

Dámské spodní prádlo Intimissimi

Nová kolekce Intimissimi vás potěší jak tradičními barvami, tak zajímavými střihy. Jak je u vánočních kolekcí běžné, prim zde hraje červená barva. V tomto tónu zde objevíte nejen kalhotky a podprsenky různých typů, ale také noční košilky na ramínka a stále oblíbenější body. Tyto cool kousky by vám rozhodně v prádelníku neměly chybět. Zdobené všudypřítomnou krajkou jsou totiž zatraceně sexy! Červená barva je pak ve vánoční kolekci Intimissimi doplňována tradiční bílou, která jí dodá nádech nevinnosti a něžnosti.

Černé Vánoce

Červená a bílá sice tvoří tradiční vánoční kombinaci, ale pro dámské spodní prádlo se skvěle hodí i další barvy. Tou hlavní je samozřejmě černá – svůdná, elegantní a nadčasová. V kolekci Intimissimi vyniká především na delších saténových nočních košilkách lemovaných krajkou, ale také na podprsenkách v trendovém střihu za krk, kde se pojí se sexy červeným odstínem.

Sladký spánek

Vánoční kolekce Intimissimi zahrnuje kupu sexy kousků, které dokáží i ty nejchladnější měsíce udělat žhavými. Mezi nimi však najdeme i teplá a roztomilá pyžama, v nichž se můžeme stulit na gauč a číst či sledovat oblíbené vánoční filmy. Šedé kalhotové komplety s tričkem s dlouhým rukávem zdobí výšivky v podobě barevných květin, ale také třeba krásný obrázek baletky. Nechybí nezbytné doplňky jako škraboška na oči pro ničím nerušený spánek. Právě tyto kousky pak mohou být také skvělým dárkem pod stromeček pro vaši kamarádku nebo třeba sestru.

Foto: Intimissimi

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu