Boty do nepohody od Pumy

Boty do nepohody od Pumy

4. ledna 2018, Puma, boty, nepohoda

Sponzorované odkazy

Společnost PUMA, která působí jako přední sportovní společnost, opět přichází s revoluční novinkou. V letošním roce tak představila nový model sportovních bot Jamming. Společnost za dobu své existence (na trhu působí více jak 65 let) ví, že dnešní doba se velmi rychle vyvíjí a tomu také přizpůsobila svůj nový model. Ten představuje spojení revoluční technologie pro pohodlné nošení bot a jedinečného designu.

Boty Jamming disponují ojedinělou inovativní technologií, která využívá NRGY korálky do výplně podrážky boty. A právě díky těmto korálkům budete mít nohy jako v bavlnce. Každý krok je totiž jedinečný a NRGY korálky se přizpůsobují individuálně – právě vaší chůzi! PUMA se tak při návrhu nového modelu inspiruje lidmi, kteří chtějí dělat ty správné kroky a jsou vždy o jeden krok napřed!

Spojení komfortu a stylu!

Použité korálky NRGY v podrážce boty zajišťují jedinečné pohodlí při chůzi po městě, ale také při běhu a sportování. Korálky jsou umístěny do průhledné mezipodešve, kde se volně pohybují. Díky jejich pohybu se tak při každém došlápnutí nohy přizpůsobují tvaru vašeho chodidla. Bota je vyrobena z patentovaného materiálu evoKNIT značky PUMA. Jedná se tedy o ojedinělé spojení trendy designu a kvality, díky užité odolné vložce.

Pro koho jsou tyto super boty?

Možná uvažujete o tom, zda by tyto boty našly své využití také ve vašem botníku? Odpověď zní jednoznačně ANO! Tenisky Jamming docela dost dobře poslouží sportovcům a všem fyzicky aktivním lidem. Ale jsou vhodné absolutně pro každého, kdo chce „udělat zdravý krok“. Korálky NRGY totiž zajišťují absolutní pohodlí, ale také tlumí otřesy způsobené došlápnutím. Jedná se tedy o něco, jako vbudovanou zdravotní vložku do bot. A zdravou chůzi si zaslouží přece každý.

Lidé jako vy!

Při vytváření tohoto modelu se společnost PUMA nechala inspirovat dnešními lidmi. Tedy lidmi, kteří prahnou po nových technologiích, kteří jsou neustále v pohybu a milují změnu a neustále hledají vlastní osobitý styl. Podle Karin Baust (generální ředitelka sekce Running and Training společnosti PUMA) šlo o vytvoření produktu, který změní zažitá pravidla. Cílem bot Jamming tak je spojení pohodlí, jedinečného zážitku z pohybu a maximální efektivní využití energie. To dalo vznik modelu bot, které padnou všem na míru!

Kde jsou boty do nepohody k dostání?

Pokud se nemůžete dočkat, až nový model obujete, botičky jsou k dostání v olivově zeleném provedení, v České republice pak od 15. listopadu v prodejně Footshop, kde je k dispozici jen limitovaný počet kusů ( přesněji jen 30 kusů!). V první polovině roku 2018 se pak můžete těšit na dalších 5 barevných variant, ve kterých bude model Jamming uveden na trh.

Zdroj foto: PUMA

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii obuv, módní značky a návrháři, ostatní, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu