Intimní i přirozená: tajemství krásy

Intimní i přirozená: tajemství krásy

8. ledna 2018, parfém, dámský parfém, vůně, Marionnaud, Intimacy, Sheer, Nude, Noir

Sponzorované odkazy

Jen málokterá žena si dokáže představit opustit dům, aniž by se předtím navoněla. Parfémy jsou něco jako naše druhá kůže, a proto nám také musí dokonale sednout. Tři nové vůně Marionnaud to rozhodně dokážou. Každá je jiná a stvořena tak, aby dokázala oslovit každou z nás. Vůně Intimacy je k dostání ve variantách Sheer, Nude a Noir, z nichž každá se bude hodit k různým typům žen. Jaká bude ta vaše?

Intimacy Sheer

Pokud dáváte přednost jemným a romantickým vůním, pak bude Intimacy Sheer tou správnou volbou. Osloví vás svou svěžestí, smyslností a také květinovo-ovocnými tóny, kterými krásně doladí každou něžnou ženu. Hlava se skládá z bergamotu, mandarinky, kardamomu a růžového pepře, srdce tvoří bulharská růže, jasmín, zimolez, kdoule a koňak a v základu ucítíte pačuli, vetiver, vanilku, fazoli tonku a pižmo. Velmi ženský nádech jí dodává také roztomilý flakonek v růžové barvě.

Intimacy Noir

Zatímco někteří dávají přednost spíše nenápadným vůním, jiní chtějí vynikat. A přesně tou „nepřehlédnutelnou“ vůní je Intimacy Noir. Zaujme už na první pohled svým elegantním černým flakonkem z ekologické kůže. Obsahuje luxusní parfémové ingredience a smyslně kombinuje ženskost a charisma prostřednictvím ovocných tónů či kokosu. Hlavu tvoří mandarinka, citron, borůvky, kokos a pražená kávová zrna. Ze srdce zavane nádech konvalinky, indického jasmínu, turecké růže a tuniské lékořice. V základu najdeme vzácné dřeviny, karamel, santalové dřevo, himalájské cedrové dřevo, vanilku a pižmo.

Intimacy Nude

Přirozenost, jemnost a svěžest – právě těmito prvky vyniká varianta Intimacy Nude. Svými tóny mandarinky, bergamotu či vanilky dokonale podtrhne každou elegantní a moderní ženu a zdůrazní její pestrou osobnost. Hlavu tvoří mandarinka, bergamot a růžová frézie. V srdci můžete ucítit černuchu, růži a ylang-ylang. V základu vyniká santalové dřevo, heliotrop, vanilka a pižmo. Náladu celého parfému pak dotváří nádherný flakonek v minimalistickém a jednoduchém stylu.

Foto: Marionnaud

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu