Podzimně zimní kolekce Levis

Podzimně zimní kolekce Levis

23. prosince 2017, Levis, džíny, rifle, dámské oblečení, pánské oblečení, denim

Sponzorované odkazy

Značka Levis se za dlouhou dobu svého působení stala synonymem kvalitních džínů. Řadí se již ke klasice, ale zároveň nezapomíná jít bok po boku s aktuálními trendy. Nejinak je tomu i u nové kolekce pro podzim a zimu 2017, kde se stala hlavním tématem hudba. Právě ona totiž vytváří identitu značky Levis, protože se stejně jako ikonické levisky prolíná mnoha dekádami a žánry.

V rytmu hudby

Hudba je tématem, které zkrátka umí inspirovat. A značka Levis má k hudbě velmi blízko. I takové hvězdy jako Johnny Cash nebo Cat Power dokázaly roztančit stadiony po celém světě a přitom měly na sobě levisky. A podzim a zima 2017 se u této značky opět nesou na vlně undergroundu, hudbě subkultur. Oslovují nejrůznější kreativní skupiny a přenáší nás na podia, na kterých rockové hvězdy svou energii předávají pulzujícímu davu fanoušků.

Zpátky do minulosti

Nová kolekce Levis se nechala inspirovat stejně jako mnoho dalších značek v této sezóně stylem šedesátých a sedmdesátých let. Převzala rockové prvky této doby, aby jim vdechla nový život a zasadila je do prostředí ulice. Zároveň se kolekce pojí s oslavou 50 let kultovní džísky Type III Trucker Jacket a také s poslední sezónou retro kolekce Orange Tab. Těšit se také můžeme na poněkud pozměněné kousky Levis Altered.

Nestárnoucí denim

Kolekce podzim/zima značky Levis staví na základních kouscích, které nepřestávají bavit. Vidíme zde oblíbené černé džíny, rifle s rockerskými dírami, ale i trendy džíny s ohrnutými nohavicemi pro svěží a moderní vzhled. Chybět nemohou ani oblíbené kalhoty s vysokým pasem, které si našly oblibu především v posledních letech. Dámské i pánské varianty džínů jsou upnuté i volnější tak, aby si každý našel střih, který mu vyhovuje. Kromě riflí nabízí Levis pro současnou sezónu také džínové bundy pro muže i ženy. Jsou černé či v klasické denimové barvě a spousta z nich oslovuje zajímavými detaily v podobě trendy pestrobarevných vyšívaných květin nebo kožíšku pro chladnější dny.

Foto: Levis

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu