Každý kus je originál

Každý kus je originál

20. prosince 2017,

Znáte to, strávíte celý den chozením po obchodním domě, konečně najdete ten správný kousek a pak v něm přijedete do práce, abyste zjistili, že kolegyně má na sobě to samé. Obchodní řetězce produkují tisíce stejných triček, šatů, kalhot, kabátů, zkrátka oblečení, že najít mezi nimi opravdu originál, který po cestě domů neuvidíte na dalších deseti lidech, je téměř nemožné. A pak se sladké hrozny ve vaší tašce změní na kyselé citróny. V second handu velkoobchodu se takové věci nemohou stát, protože každý kousek je tam originál, nic tu nenajdete dvakrát. Oblečení pochází nejčastěji ze západních zemí, kde oblečení už ztratilo svůj trend, takže může být i nové nenošené přímo z obchodu, nebo nošené, ale dané osobě už svým posloužilo. Takže je nyní načase, aby svůj osud našlo někde jinde, což může dobře mít i na ramínku ve vaší skříni.

Hrabejte

V second handu nenajdete deset stejných kousků v různých velikostech, ale deset různých kousků v různých velikostech. Pokud se chcete obléknout, musíte opravdu hledat, když chcete najít. V second handu lze najít i opravdu pěkné kousky za perfektní ceny, ale nesmíte se nechat odradit a pátrat.

Kombinujte

Oblečení v sekáči je za pár korun, proto se nebojte kumulovat více jednoduchých kousků a vytvářet z nich kreativní outfity, které nikdo jiný na sobě mít nebude. Spojení dvou triček nebo třeba sukně a kalhot vytvoří novou a levnou kombinaci, kterou můžete oslnit své okolí.

Netradiční kousky

Jelikož oblečení se do second handu může dostat různými způsoby, můžete v nich na regálech najít opravdové poklady. Mrkváče, zvonáče, vestičky, rádiovky – to všechno jsou stylové kousky, které mohou změnit i moderní outfit v něco nečekaného, neboť spojení nového a starého, to je vždycky třaskavá kombinace, která může vytvořit i svěží nový trend. Kromě toho nejenom, že můžete zavzpomínat, ale třeba je i využít v podobě kostýmu na maškarní.

Pokud hledáte obchody oblečení ve vašem okolí, společnost ETCIMEX nabízí síť obchodů Elegant Style.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu