Pletená ponča jsou zpět!

Pletená ponča jsou zpět!

24. ledna 2011, pončo, zima 2011, trendy, styl, jaro 2011, pletená ponča, pletené pončo

Sponzorované odkazy

Když se teploty drží nad bodem mrazu, venku svítí sluníčko, je bezvětří a v zimním kabátu je vám horko, ačkoliv pod ním máte jen tričko, přichází tedy ten pravý čas pro stylová pletená ponča, která se opět vrací na módní scénu. Nejeden slavný návrhář jimi ozdobil modelky na přehlídkových molech a nyní ponča propagují i spousty celebrit v čele se Siennou Miller, Kim Kardashian nebo Jessicou Simpson. Na rozdíl od jiných trendů objevujících se na módních molech jsou ponča nositelná a pohodlná, což zajisté ocení každá z nás. Jelikož je to pořád trochu neobvyklý kousek oblečení, ne každý ho umí zkombinovat. Pokusím se vám tedy v tomto ohledu pomoci.

Krátké nebo dlouhé?

Pletená ponča letos zažívají obrovský comeback a je vcelku jedno, jestli zvolíte jejich krátkou variantu nebo jestli vám bude sahat pod kolena. Zároveň můžete zvolit jak upnuté, tak volné pončo, jde hlavně o pohodlí. Co se týče vzorů a barev, trendy už tak benevolentní nejsou. V lednu a únoru jistě nic nezkazíte klasickým norským vzorem, s trochou odvahy klidně zvolte pončo s vyšitým sobem nebo jelenem. Dobře vypadají i jednoduché proužky nebo kostkovaný vzor. Ponča jsou ale sami o sobě natolik zajímavým kouskem šatníku, že zaujmou i v jednoduché jednobarevné variantě. Na období zimy se hodí černá, šedá, hnědá a béžová, s blížícím se jarem se nemusíte bát trendy zelenožluté.

Jak a s čím pončo nosit?

Přestože kombinování ponča není úplně jednoduché, není se čeho bát, stačí jen dodržovat pár základních pravidel. Noste k ** ponču** úzké džíny, ke kterým zvolte kotníkové boty. Skvěle vypadají i s podpatky. Pokud chcete, aby vaše nohy vypadaly ještě štíhleji, oblékněte si legíny nebo jenom punčochy. Ležérní look získáte, když si navléknete šortky nebo mini sukni. K dosažení bohémského vzhledu si oblékněte dlouhou sukni a vlasy ozdobte čelenkou nebo jiným zajímavým doplňkem. Pončo se ale hodí pro mnoho příležitostí, a pokud v něm chcete působit trochu formálněji, pořiďte si ho v délce po kolena, k tomu obujte podpatky a oblékněte elegantnější sukni.

Jak vidíte, pončo se přizpůsobí vašemu stylu a se správně zvolenými kousky oblečení a doplňky vykouzlíte neotřelý a chic outfit.

Zdroj: www.polyvore.com, DigitalVision/Thin­kstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu