Hřejivý svetr a perfektní košile pro muže? S Nila jistě!

Hřejivý svetr a perfektní košile pro muže? S Nila jistě!

27. prosince 2017, pánská móda, košile, svetry, Nila, strečový materiál

Sponzorované odkazy

Značka Nila se charakterizuje svou etickou módou, kterou můžete znát také pod pojmem „slow fashion“. Mezi jejich produkty se řadí přes padesát nezávislých značek a designérů a i díky tomu nabízí k výběru to nejlepší z oblečení a doplňků, které jsou vyrobeny z ekologických materiálů.

Co přináší Nila pro muže na zimní sezónu?

Nila nově přichází s novinkami ohledně pánské módy, od dánské značky Knowledge Cotton Apparel. Těšit se můžete na strečové košile, svetry, vlněná saka, i na softshellka z recyklovaného PET. Nakoupit můžete ve dvou kamenných prodejnách v Praze na Vinohradech, nebo na jejich stránkách nila.cz a na Slovensku na nila-shop.sk.

Knowledge Cotton Apparel košile v modrém provedeníKnowledge Cotton Apparel košile v modrém provedení

Pánská košile Pelle – Knowledge Cotton Apparel

Na ukázku, z řad košilí, jsme pro vás vybrali novinku od značky Knowledge Cotton Apparel, která patří mezi módní trendy kousky. Jedná se o slušivou košili s dlouhým rukávem, který se na zimu jistě hodí. V létě je možné ji vynosit místo saka – s rozepnutými knoflíky a ohrnutými rukávy. Košile je elegantní, ale zároveň sportovního skate stylu. Hodí se tak na společenské události, ale také na volný čas ve stylu „nedbalé elegance“. K dostání je v šedé a džínově modré barvě.

košile Knowledge Cotton Apparelkošile Knowledge Cotton Apparel

Hřejivé svetry na zimu

A jelikož je toto téma věnováno zejména hřejivým zimním svetrům pro pány, zde se trošku zdržíme. Kolekce od Knowledge Cotton Apparel se vyznačuje stylem a zároveň přírodními materiály. Nemusíte si tedy pořizovat tlustý a neslušivý svetr jen proto, aby vám bylo teplo. Přírodní materiály dobře udržují tělesné teplo.

svetr Jespersvetr Jesper

Společenské svetříky

Pokud hledáte tenčí svetr tak, aby vypadal dobře, ale zároveň udržoval teplo a chránil vás před chladem, pak vás nejspíše zaujmou svetříky Jesper a Basic. Svetr Jesper je složen z devadesáti procent z bio bavlny a z deseti procent z kašmíru. Je k dostání v šedé barvě a jeho střih lze řadit mezi ty klasické. Svetr Basic je velmi podobný svetru Jesper. Jedná se také o klasický elegantní střih a provedení v šedé či v tmavě modré barvě. Jeho materiál je 100% merino vlna.

svetr Basicsvetr Basic

Chystáte se na hory?

Pokud plánujete dovolenou na horách, nebo jen patříte mezi ty, kterým je stále zima, pak bude tento svetr to pravé pro vás. Svetr Block je vysoce hřejivý svetr z ovčí vlny, k dostání v tmavě zelené barvě. Má kulatý výstřih, pletací vzor a pruhované rukávy. Užitý materiál je 95% ovčí vlna a 5% polyamid. Ovčí vlna patří mezi ty vůbec nejteplejší materiály a byla užívána ke zpracování oděvů do chladného počasí již od pradávna. O hřejivý pocit tedy nebudete mít s tímto svetrem nouzi.

svetr Blocksvetr Block

Zdroj foto: Nila

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, pánské oblečení a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu