Puma a Rihanna: kolekce jaro a léto 2018

Puma a Rihanna: kolekce jaro a léto 2018

14. ledna 2018, Puma, Rihanna, dámská móda, jaro a léto 2018

Sponzorované odkazy

V prostředí růžových písečných dun a motokrosových závodníků uvedla Rihanna kolekci pro jaro/léto 2018. Poutavé módní kousky, které dokonale propojují dva rozdílné světy – motokros a surfování.

Plážová móda a motokros? Jasně!

Spojení elegance plážové módy a motokrosového stylu rozhodně není jednoduché. Přesto se opět podařilo tuto výzvu zvládnout – jak to umí jen Puma a Rihanna. Výsledkem je ohromující kombinace sportovních a luxusních prvků, jež utvářejí nadčasovou kolekci Fenty Puma by Rihanna.

Hra s oversized tvary a flexibilními střihy

Rihanna plynule pokračuje ve hře s oversized tvary a genderově flexibilními střihy. Oblíbené prvky kolekce jsou doplněny o nové sezónní materiály a barvy. Klasickou sportovní soupravu nově zdobí uzly z neonových provazů na bungee a lehké, avšak nepřehlédnutelné kožené prvky. Také ikonické legíny s bočním šněrováním v sobě nesou prvky bungee. Dostupné budou v barvách Cherry Tomato, Bae a Evening Blue.

Bikiny nebo monokiny?

V nové kolekci nechybí ani plavky. Liniím ženské postavy dají vyniknout monokiny, milovnice bikin však také budou mít po čem sáhnout. Plavky jsou navrženy pro párty u bazénu, opalování na pláži nebo klidně streetwear kombinace nošení. Navíc se skvěle hodí k letním kouskům, jako jsou Terry Toweling Hoodies, Oversized Graphic Sweatshirts, Basketball a Booty Shorts. Neonové barvy, potisky s mokrým efektem a další neoprenové a gumové detaily, které se objevují v celé kolekci, oslavují návrat k extrémním vodním sportům a surfování.

Podrážka, která vzdoruje gravitaci

Součástí kolekce jsou boty Creeper. Zaujmou především neoprénovým materiálem a podrážkou, která přímo vzdoruje gravitaci. Kolekce pro jaro a léto 2018 by nebyla úplná bez nových Fenty slides – tentokrát navržených ve stylu espadrilek a také klasických pantoflí kombinujících kůži a neopren. Boty Deep Forest Green, Triple Black a Golden Beige opět zdůrazňují bungee šňůrky spolu s pružným semišem.

Fenty Beauty

Koncept módní přehlídky si Rihanna navrhla sama za podpory týmů Fenty a Puma. Make-up byl zajištěn novou odvážnou make-up řadou – Fenty Beauty, kterou nelze nezmínit. Na přehlídce se také představili jezdci FreestyleMX.com Tour. Celá kolekce pro jaro/léto 2018 bude v obchodech k dostání na jaře 2018.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu