Móda ve jménu vzorů!

Móda ve jménu vzorů!

22. ledna 2018, Nila, vzory, kostičky, květy, romantika, styl

Sponzorované odkazy

Nastartujte rok 2018 stylově! Mezi aktuální trendy, které lákají milovníky a milovnice módy, patří především poutavé vzory. Je libo romantika, kostky, květy nebo geometrický potisk? Vyberte si dokonalý vzorovaný kousek od Nila, který osvěží každý váš outfit!

Vzory, kam se podíváš

V mrazivých dnech, které jsou součástí nového roku, může být každá žena nepřehlédnutelná ve stylové dlouhé mikině. Potisk inspirovaný devadesátými lety potěší nejen ty z nás, kdo milujeme pestré barvy a neotřelý styl. Mikina Performance od Manio je navíc dostupná také v dětském provedení – pro ty nejmenší parádnice, které chtějí být trendy stejně jako jejich máma!

Ponožky jsou základ!

Proč by neměly být ponožky součástí outfitu? Naopak, ponožky mohou podtrhnout charakter nositele. Zaujmout se dá také detaily. To potvrdí každý, kdo nosí ponožky Wilhelm. Geometrické tvary jednotlivých ponožek, které jsou navíc kombinovatelné a unisex, rozhodně nenudí. Sada sedmi ponožek potěší jako dárek. Protože darovat ponožky už dávno není mimo.

Nejsou kostky jako kostky

Kostky, káry, čtverce. Nestárnoucí a čím dál populárnější módní vzor. Brand Thought přináší kostkovanou eleganci, která osvěží všední dny. Dámy, jež rády nosí sukně, si nemohou nechat ujít barevnou variaci na kostky, jíž je plisovaná pohodlná sukně áčkového střihu Hepworth. Jako basic kostkovaný kousek by v dámském šatníku neměla chybět ani košile Harriet. Ozvláštní a doplní jednoduchý outfit s džínami i sukní. Trendy stojáček a kombinace několika čtvercových designů dokonale podtrhne ženskost.

Náznak něžnosti

Nejen romantické duše vyniknou v květovaných šatech s retro volány, které jsou aktuálním hitem. Decentní květinový potisk na černém podkladu potěší v zimní dny – ať už v práci, v kavárně či na koncertu. Šaty Marika od People Tree stačí doplnit kotníkovými botami, punčochami a kardiganem – a zimní romance je na světě.

Zdroj foto: Nila

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu