Herečka s návrhářkou tvoří: zkuste originál trička!

Herečka s návrhářkou tvoří: zkuste originál trička!

12. ledna 2018, Manifesto, trička, originální trička, kolekce, Ester Geislerová, Josefina Bakošová

Sponzorované odkazy

„Nepoznávám se.“ „Je to mnou.“ „Mám asi divný období.“ Jsou vám tyto věty povědomé? Možná jste i vy nějakou podobnou při rozchodu zaslechli. A právě tyto manifestační věty, tak důvěrně známé z partnerských vztahů, se staly inspirací pro novou kolekci triček Manifesto. Herečka Ester Geislerová a Josefina Bakošová s ní tak navázaly na úspěšný projekt dětských kabelek Pepieta.

Příběh originálních triček

“Kdysi se s jednou naší kamarádkou rozešel kluk. Napsala nám do společné konverzace věty, které jí řekl. Načež se strhla lavina podobných vět od dalších kamarádek a známých. Všechny jsme ty věty tak nějak znaly, ať už z naší, či cizí komunikace. Jsou to statementy, které jsou platné pro danou situaci. Inspirovány tímto téměř až terapeutickým sdílením jsme si s Josefinou po dvou letech napsaly jiné, nové věty, které nutně nenesou negativní konotace a zároveň odkazují k dnešní době a vztahům,” popisuje jedna z autorek Ester Geislerová proces, jak originální kolekce triček Manifesto vznikala.

Trička pro dámy i pány

Trička zdobí celkem šest různých vět, které vám prostě budou znít povědomě. Zaznít mohou z úst žen i mužů, a tak jsou trička k dostání v dámských i pánských verzích. Vynikají jednoduchým střihem a základními barvami – bílou, šedou a černou. Dámská varianta je volnější a zdobí ji prodloužený zadní díl a ohrnuté krátké rukávy po vzoru současných trendů. Pánská verze triček je oproti nim symetričtější a s krátkými rukávy. Pro maximální pohodlí jsou trička vyrobena z bavlněného úpletu. „Přejeme si, aby se v kombinaci vtipného motivu a kvalitního materiálu lidé cítili dobře,“ doplňuje Josefina. O grafické ztvárnění triček, kdy nápis s jeho barvou krásně koresponduje, se postaral Tomáš Zahrádka.

Slavné tváře kolekce

Společně s kolekcí triček vznikl i lookbook, v němž můžeme zahlédnout spoustu známých tváří. Nechybí zde Aňa Geislerová, Zdeněk Piškula, Václav Neužil, Johana Švarcová či Veronika Jiroušková. Kolekci, která je v prodeji od 1. prosince, můžete zakoupit v galerii Harddecore nebo na webu www.esterajosefina.com.

Foto: Ester & Josefina

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu