Pánské obleky Armani, Versace, Pal Zileri a Hugo Boss

Pánské obleky Armani, Versace, Pal Zileri a Hugo Boss

22. ledna 2011, pánské obleky, Armani, Versace, Zileri, Hugo Boss

Sponzorované odkazy

Oblek je oděv, u kterého jsou kalhoty a sako střižené ze stejné látky. Jistě se shodneme na tom, že je stále nejelegantnější oblečení, které může mít muž na sobě. Ovšem za předpokladu, že mu barva, látka a střih sedí. Správný střih nepodlehl módním trendům a přetrval již třicet let. Musí svému majiteli opticky vyhovovat, a jak se říká „padnout jako ulitý“, proto je nejlepší ušitý na míru od krejčího.

Vhodné barvy

Za nejlepší barvy jsou považovány tradiční tmavomodrá, tmavá až zcela světle šedá a černá. Pokud je oblek určen do zaměstnání nebo na významné události, určitě by měl být v jednom z těchto odstínů. Pouze obleky pro volný čas nebo ve sportovním stylu můžou mít barvu hnědou nebo i zelenou.

Materiál

Ve váze a objemnosti látky je velký rozdíl, proto je potřeba vědět v jakém ročním období ho chcete nosit. Obecně je nejlepší látkou na oblek čistě vlněná. A to i v létě, žádný jiný materiál nevypadá tak elegantně a tolik se nemačká.

Obleky Armani

Pokud si obléknete oblek od Armaniho, nesete na sobě symbol elegance a luxusu. Moderní provedení, perfektní zpracování a v neposlední řadě dokonalý uvolněný střih, to si každý žádá a to italský návrhář také nabízí. Velmi originální je kombinování a vrstvení kvalitních materiálů, čímž se docílí maximálního pohodlí.

Obleky Versace

Další italská značka, která lpí na detailech, kvalitě a preciznosti. Pokud je podobná i osobnost muže, instinktivně nesáhne po ničem jiném, než po obleku od Versaceho. Ocenitelné jsou přírodní materiály a ručně vypracované detaily.

Obleky Pal Zileri

Italská společnost Zileri se zaměřila výhradně jen na pánskou módu a doplňky pro doladění celku – boty, pásky, pera, deštníky, kufry, hodinky a parfémy. Na obleky jsou použity přírodní materiály a hlavně je zde kladen důraz na specializované pracovníky a tradice s inovativní módou.

Obleky Hugo Boss

Obleky Hugo Boss patří mezi jedny z nejlepších pánských obleků. Stejně jako všichni předchozí používá přírodní materiály a ve svých modelech kombinuje praktičnost a vkus. Obleky Hugo Boss jsou velmi oblíbené mezi českými manažery i celebritami.

Zdroj: www.polyvore.com, www.bluefly.com, www.amazon.co.uk

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu